Kulutusluotto Lainojen yhdistäminen
Kilpailuta 50 - 50 000€ lainat Etsimme edullisimman luotonantajan ja sähköpostitamme lainatarjouksen 15 minuutissa!
1. Laina & takaisinmaksuaika 2. Henkilötiedot 3. Työ & asunto
Hyväksyn yleiset palveluehdot.

Sinun tulee hyväksyä yleiset palveluehdot hakeaksesi lainaa!

Sinun tulee täyttää kaikki kentät hakeaksesi lainaa!

Tyypilliselle lainasummalle 5000 euroa laskettu kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko (APR) on 9,88%, kun laina-aika on kolme vuotta, lainan perustamiskustannukset 50€, hoitokulut 2€/kk ja esimerkkikorko on 8%. Tällöin takaisinmaksettava summa on 5 762,55€ eli 160,07€/kk. Lopullinen vuosikorko on 3% - 50,5% riippuen lainasummasta, maksuajasta ja luotonantajan tarjoamasta sopimuksesta. Tarjottavat lainat ovat 50€ - 50 000€ ja lainasummasta riippuen laina-aika 90 päivää - 15 vuotta.

Joustolaina heti tilille

Hae edullista joustoluottoa heti tilillesi. Lainaaheti.fi kilpailuttaa useat joustolainat ja muunlaiset luottotuotteet helposti puolestasi. Kaikkein parasta joustolainaa haettaessa on, että hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi 24/7 missä tahansa.

Joustolaina on nykyaikainen kulutusluotto, joka jaetaan vain kerran. Hakemuksen jälkeen sinulle annetaan henkilökohtainen luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Luottorajasi taas kasvaa aina maksaessasi nostettua luottoa takaisin. Lainojen kilpailutuksessamme on mukana pienempiä luotonantajia, joilta saat tyypillisesti luottoa 5000 euroon saakka, mutta myös pankkeja, joilta voit nostaa suurimmillaan lainaa 50000 euroon saakka luottorajasi puitteissa.

Joustolaina toimii siis kuin luottokortti. Rahaa voit nostaa aina luottorajan puitteissa 24/7, joten kyseessä on todellakin heti tilille saatava laina. Korkoa ja kuluja peritään vain nostetun lainan osalta – et siis maksa korkoa koko luottorajalta.

Hae joustolainaa »


Mikä on edullisin joustoluotto?

Lähes kaikki joustoluotot ja joustolainat ovat varsin samanlaisia lainatuotteita. Kulurakenteet näillä lainoilla on samanlaiset, mutta kuluissa ja koroissa voi olla huomattavia eroja. Tyypillinen joustoluotto voi monesti olla edullisempi kuin mahdollisesti käyttämäsi VISA- tai Mastercard-luottokortti. Seuraavat tekijät vaikuttavat nostosi kokonaiskustannuksiin:

  1. Korko - Vaikkakin korkoa maksetaan vain nostetun summan osalta, niin kannattaa vertailla eri pankkien ja luottolaitosten ilmoittamia korkoja.
  2. Avausmaksu - Tyypillisesti joustoluotoissa ei välttämättä ole ollenkaan kiinteitä avaus- tai vuosikuluja. Pankkien ulkopuoliset luotonantajat ovat tässä suhteessa usein edullisempia, sillä pankit saattavat periä myös luottotilin omistamisesta maksua.
  3. Nostomaksu - Osa luotonantajista ei lisää ollenkaan nostomaksuja, mutta osalla luotonantajista saattaa olla kiinteä käsittelykulu nostolle tai vaihtoehtoisesti jokin prosenttiosuus nostetusta summasta.
  4. Kuukausierä - Varsin tyypillistä on, että joustolainasta tehtyjä nostoja tulee maksaa tietty määrä joka kuukausi. Huomioi kuitenkin, että voit aina maksaa joustolainaa heti kaiken takaisin tai minimissä määrättyä enemmän. Mitä enemmän maksat, niin edullisemmaksi koko nosto tulee, koska maksat korkoa vähemmän.

Joustoluottotuotteita ja -tarjoajia on siis varsin paljon erilaisia. Kilpailuta siis kaikki joustolainat ja muut luotot nyt kauttamme ja vertaa kuukausierää ja kokonaiskustannuksia.

Hae joustolainaa »


Hae halvin joustolaina näin

Syötä ensin tietosi sivun yläreunasta. Tarkista erityisesti, että tarvitsemasi lainasumma on sen verran kuin olet ajatellut haluavasi uuden joustolainan luottorajaksesi. Pääset näin vertailemaan erilaisia tarpeesi kattavia lainatuotteita.

Valitse vertailusta itsellesi sopivin ja halvin joustolaina klikkaamalla hyväksymään luotonantajan lainatarjouksen. Huomioi, että vertailussamme on mukana sellaisia lainatuotteita, jotka saat ensilainaajana ilman kuluja. Hyödynnä tällaiset erityistarjoukset aina, kun sellaisia on saatavilla. Tyypillisesti joustoluottojen tapauksessa tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäisestä nostostasi ei peritä kuluja.

Kun olet saanut uuden luottotilisi auki, niin voit tehdä nostoja 24/7 koska tahansa. Voit nostaa joustolainaa heti tai jättää tilisi elämään sitä hetkeä varten, kun sinulla on tarve nostaa siltä rahaa. Voit myös nostaa rahaa sen verran kuin tarvitset ja nostaa myöhemmin lisää, jos tarvetta ilmenee.

Hae joustolainaa »