Joustolaina heti tilille

Hae edullista joustolainaa heti tilillesi. Lainaaheti.fi kilpailuttaa useat joustolainat ja muunlaiset luottotuotteet helposti puolestasi. Joustolainan selkeitä etuja on, että hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa rahaa tilillesi 24/7 missä tahansa.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Joustava laina
Nopea hakuprosessi
Edullinen korko

Hae joustolaina heti - hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Täytä hakemus

Hakemusprosessi on nopea ja helppo, ja se vie vain muutaman minuutin.

Vahvista lainapäätös

Saat lainapäätöksen heti ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Nauti joustavuudesta

Joustolaina mukautuu elämäntilanteesi mukaan, joten voit nostaa tai lyhentää lainaa tarpeesi mukaan.

Mikä on edullisin joustolaina?

Lähes kaikki joustoluotot ja joustolainat ovat varsin samanlaisia lainatuotteita. Kulurakenteet näillä lainoilla on samanlaiset, mutta kuluissa ja koroissa voi olla huomattavia eroja. Tyypillinen joustolaina voi monesti olla edullisempi kuin mahdollisesti käyttämäsi VISA- tai Mastercard-luottokortti. Seuraavat tekijät vaikuttavat nostosi kokonaiskustannuksiin:

  1. Korko - Vaikkakin korkoa maksetaan vain nostetun summan osalta, niin kannattaa vertailla eri pankkien ja luottolaitosten ilmoittamia korkoja.
  2. Avausmaksu - Tyypillisesti joustoluotoissa ei välttämättä ole ollenkaan kiinteitä avaus- tai vuosikuluja. Pankkien ulkopuoliset luotonantajat ovat tässä suhteessa usein edullisempia, sillä pankit saattavat periä myös luottotilin omistamisesta maksua.
  3. Nostomaksu - Osa luotonantajista ei lisää ollenkaan nostomaksuja, mutta osalla luotonantajista saattaa olla kiinteä käsittelykulu nostolle tai vaihtoehtoisesti jokin prosenttiosuus nostetusta summasta.
  4. Kuukausierä - Varsin tyypillistä on, että joustolainasta tehtyjä nostoja tulee maksaa tietty määrä joka kuukausi. Huomioi kuitenkin, että voit aina maksaa joustolainaa heti kaiken takaisin tai minimissä määrättyä enemmän. Mitä enemmän maksat, niin edullisemmaksi koko nosto tulee, koska maksat korkoa vähemmän.

Joustoluottotuotteita ja -tarjoajia on siis varsin paljon erilaisia. Kilpailuta siis kaikki joustolainat ja muut luotot nyt kauttamme ja vertaa kuukausierää ja kokonaiskustannuksia.

Hae joustolainaa »


Kilpailuta lainat - Joustolaina heti tilille

Vakuudeton Joustolaina - Usein kysyttyä


Joustolaina on lainamuoto, joka tarjoaa lainanhakijalle mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeidensa mukaan sovitun luottorajan puitteissa. Laina-aika ja takaisinmaksu ovat joustavampia kuin perinteisissä lainoissa.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus