Hae venelainaa heti tilille

Venelaina on nimensä mukaisesti laina, joka otetaan veneen hankintaa varten. Lainan avulla voit toteuttaa unelmasi omasta veneestä ilman, että sinun tarvitsee säästää vuosia veneen hankintaa varten. Venelainaa voit hakea joko pankista tai rahoituslaitokselta. Lainan ehdot, kuten korko ja maksuaika, vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Mahdollistaa unelman toteuttamisen
Joustavat maksuehdot
Saatavilla useilta lainantarjoajilta

Harkitse huolellisesti venelainan ottamista ja vertaile eri lainantarjoajien ehtoja. Älä unohda, että laina on aina maksettava takaisin. Onneksi venelainan avulla unelmasi omasta veneestä voi toteutua jo tänä kesänä!

Vertaile eri lainantarjoajia

Eri lainantarjoajilla on erilaisia ehtoja ja korkoja. Vertailemalla eri tarjoajia voit löytää itsellesi sopivimman lainan.

Tee realistinen suunnitelma lainan takaisinmaksusta

Laina on aina maksettava takaisin. Tee realistinen suunnitelma siitä, miten aiot maksaa lainan takaisin.

Hae venelainaa

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainan ja tehnyt suunnitelman lainan takaisinmaksusta, voit hakea venelainaa.

Mikä on venelaina?

Venelaina on erityisesti veneen hankintaa varten suunnattu lainatuote. Venelainan avulla voit hankkia unelmiesi veneen joustavasti ja turvallisesti. Tämä lainamuoto on suunniteltu palvelemaan erityisesti veneilyn harrastajia ja veneen omistajia, jotka tarvitsevat rahoitusta veneen hankintaan tai veneen kunnostukseen.

Venelainan ominaisuudet

Venelainan suuruus ja laina-aika määräytyvät yleensä hankittavan veneen arvon ja ostajan maksukyvyn mukaan. Lainasumma voi olla esimerkiksi muutamasta tuhannesta eurosta aina satoihin tuhansiin euroihin. Laina-aika on tyypillisesti 1-15 vuotta.

Venelainaa voi hakea niin pankista kuin rahoitusyhtiöistä. Jotkut rahoitusyhtiöt tarjoavat venelainaa ilman vakuuksia, jolloin lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Vakuudeton venelaina on kuitenkin usein korkotasoltaan korkeampi kuin vakuudellinen laina.

Venelainan hakeminen

Venelainaa haetaan yleensä täyttämällä lainahakemus rahoitusyhtiön tai pankin verkkosivuilla. Hakemuksessa kysytään yleensä hakijan henkilötietoja, tuloja, menoja ja tietoja hankittavasta veneestä. Hakemuksen jättämisen jälkeen rahoitusyhtiö tai pankki tekee hakijalle luottopäätöksen, jonka perusteella laina myönnetään tai hylätään.

Venelainan saaminen edellyttää yleensä säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Venelainan kustannukset

Venelainan kustannukset muodostuvat pääasiassa lainan korosta ja mahdollisista lainanhoitomaksuista. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset, sillä se sisältää sekä lainan koron että muut lainanhoitokulut.

Venelainan korko määräytyy yleensä hakijan luottokelpoisuuden ja markkinakorkojen perusteella. Hyvä luottotiedot omaava hakija saa yleensä edullisemman lainan kuin heikomman luottotiedot omaava hakija.

Kilpailuta lainat - Hae venelainaa heti tilille

Usein kysytyt kysymykset

Venelaina on erityinen lainamuoto, joka on suunniteltu kattamaan veneen hankinnan kustannukset. Tämän tyyppinen laina mahdollistaa veneen ostamisen ilman, että tarvitsee maksaa koko summaa heti kättelyssä. Venelainan ehdot, kuten korko ja maksuaika, vaihtelevat lainanantajasta riippuen.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus