Hae lainaa opiskelijalle

Opiskelijana saatat kohdata tilanteita, joissa tarvitset ylimääräistä rahoitusta. Lainaa opiskelijalle tarjoavat useat eri tahot, kuten pankit ja rahoituslaitokset. Lainan hakeminen on nykyään nopeaa ja vaivatonta, ja voit hakea lainaa heti netissä. Lainaa myönnetään opiskelijalle yleensä opintolainan muodossa, mutta myös muut lainavaihtoehdot ovat mahdollisia.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Useita lainavaihtoehtoja
Nopea hakuprosessi
Laina vaikuttaa talouteen pitkään

Tutustu eri lainavaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin!

Vertaile lainavaihtoehtoja

Tutustu eri lainavaihtoehtoihin ja niiden ehtoihin. Vertaile lainoja esimerkiksi koron, maksuajan ja kuukausierän suhteen.

Hae lainaa

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainavaihtoehdon, voit hakea lainaa netissä. Lainahakemus on yleensä nopea täyttää.

Nosta laina

Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, voit nostaa lainan tilillesi. Muista kuitenkin, että lainan takaisinmaksu vaatii suunnittelua ja taloudellista vastuuta.

Miksi opiskelija tarvitsee lainaa?

Opiskelijan talousarvion haasteet

Opiskelijan elämässä raha on usein tiukassa. Opiskelijan tulot koostuvat yleensä opintotuesta ja mahdollisista sivutöistä, mutta ne eivät aina riitä kattamaan kaikkia menoja. Vuokra, ruoka, oppikirjat ja muut opiskeluun liittyvät kulut voivat nopeasti syödä opiskelijan talousarvion. Tästä syystä moni opiskelija hakee lainaa, jotta saa lisää joustavuutta talouteensa.

Opintolainan riittävyys

Opintolaina on usein opiskelijan ensimmäinen kosketus lainoihin. Vaikka opintolaina onkin edullinen ja joustava vaihtoehto, se ei välttämättä kata kaikkia opiskelijan menoja. Opintolainaa saa yleensä enintään 650 euroa kuukaudessa, ja se pitää maksaa takaisin opintojen päätyttyä. Jos opiskelijan menot ovat suuremmat kuin opintolainan määrä, voi olla tarpeen hakea lisää lainaa.

Lainan tarve opiskelijan elämäntilanteessa

Opiskelijan elämäntilanne voi myös vaikuttaa lainan tarpeeseen. Esimerkiksi muutto omaan asuntoon, ulkomailla suoritettavat opintokokonaisuudet tai suuret hankinnat, kuten auto, voivat vaatia suuremman kertaluontoisen rahamäärän. Myös yllättävät menot, kuten lääkärikulut tai tietokoneen hajoaminen, voivat tehdä lainasta houkuttelevan vaihtoehdon opiskelijalle. Lainaa opiskelijalle on mahdollista saada nopeasti ja helposti, joten se on hyvä vaihtoehto yllättävien menojen kattamiseen.

Kilpailuta lainat - Hae lainaa opiskelijalle

Usein kysytyt kysymykset

Paras tapa hakea lainaa opiskelijana on ensin selvittää oma maksukyky ja kuukausittainen budjetti. Tämän jälkeen kannattaa vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia, korot ja kulut huomioiden. Lainaa hakiessa on tärkeää muistaa, että laina on aina maksettava takaisin, joten sen suuruuden tulee olla vastuullisesti mitoitettu oman taloudellisen tilanteen mukaan. Lainaaheti.fi -sivustolla voit verrata eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus