Lainaa opiskeluun

Opiskelu on investointi tulevaisuuteen. Sen rahoittaminen voi olla haaste, mutta ratkaisuna voi olla laina opiskelijalle. Tämä voi koskea sekä perinteisiä opiskelijoita että aikuisopiskelijoita, jotka hakevat rahoitusta aikuisopintoihinsa.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Investointi tulevaisuuteen
Opintorahoitus aikuisille
Tietoa lainavaihtoehdoista

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja tee harkittu päätös opintolainastasi.

Selvitä tarpeesi

Mieti, kuinka paljon rahoitusta tarvitset opintoihisi.

Tutustu vaihtoehtoihin

Tutki eri lainavaihtoehtoja ja niiden ehtoja.

Tee päätös

Harkitse vaihtoehtoja ja tee päätös, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja tilanteeseesi.

Opiskelu aikuisiällä: rahoitusmahdollisuudet

Opiskeluun aikuisiällä on monia erilaisia rahoitusmahdollisuuksia, joista yksi on lainaa opiskeluun. Aikuiskoulutus on investointi omaan tulevaisuuteen, joten sen rahoittaminen on tärkeä osa opiskeluprosessia. Lainan avulla voidaan kattaa lukukausimaksut, oppimateriaalit ja elinkustannukset, jolloin opiskelija voi keskittyä täysipainoisesti opintoihin.

Kilpailuta lainat - Lainaa opiskeluun

Usein kysytyt kysymykset

Paras tapa rahoittaa opiskelut aikuisiällä on ottaa opintolainaa. Lainaaheti.fi tarjoaa joustavia lainaratkaisuja, jotka mahdollistavat rahoituksen hankkimisen ilman takaajia tai vakuuksia. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja sen voi tehdä suoraan verkkopalvelussamme. Tarjoamme kilpailukykyiset korot ja joustavat takaisinmaksuehdot, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Lainan avulla voit keskittyä rauhassa opintoihisi ilman taloudellista stressiä.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus