Kulutusluotto Lainojen yhdistäminen
Kilpailuta 50 - 50 000€ lainat Etsimme edullisimman luotonantajan ja sähköpostitamme lainatarjouksen 15 minuutissa!
1. Laina & takaisinmaksuaika 2. Henkilötiedot 3. Työ & asunto
Hyväksyn yleiset palveluehdot.

Sinun tulee hyväksyä yleiset palveluehdot hakeaksesi lainaa!

Sinun tulee täyttää kaikki kentät hakeaksesi lainaa!

Tyypilliselle lainasummalle 5000 euroa laskettu kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko (APR) on 9,88%, kun laina-aika on kolme vuotta, lainan perustamiskustannukset 50€, hoitokulut 2€/kk ja esimerkkikorko on 8%. Tällöin takaisinmaksettava summa on 5 762,55€ eli 160,07€/kk. Lopullinen vuosikorko on 3% - 50,5% riippuen lainasummasta, maksuajasta ja luotonantajan tarjoamasta sopimuksesta. Tarjottavat lainat ovat 50€ - 50 000€ ja lainasummasta riippuen laina-aika 90 päivää - 15 vuotta.

Kulutusluotto heti tilille

Hae kulutusluottoa 100 eurosta aina 50 000 euroon saakka Lainaaheti.fissä ja saat lainatarjouksen heti. Kilpailutamme kulutusluotot yli 30 luotonantajan välillä. Täytä lainahakemus sivun yläreunasta ja saat lainatarjouksen 15 minuutin sisällä.

Kulutusluotoksi remonttilaina

Remonttilaina

Remontti tulossa tai kalusteita uusimassa? Kilpailuta kulutusluotot ja käytä laina remontoimiseen. Remonttia varten voit hakea kulutusluottoa 500 eurosta aina 50 000 euroon.

Hae Kulutusluottoa »

Matkalaina

Matkalaina

Oletko lähdössä viikonloppu lomalle vai maailmanympäri matkalle. Voit maksaa matkasi osamaksulla tai nostaa rahaa matkaa varten. Matkalaina maksetaan takaisin pienissä erissä.

Hae Kulutusluottoa »

Autolaina & autorahoitus

Autolaina

Olitpa ostamassa käytettyä tai uutta autoa, niin voit rahoittaa sen hakemalla kulutusluottoa. Suunnittelemasi auton merkillä tai mallilla ei ole väliä, vaan saat sitä varten vakuudettoman lainan.

Hae Kulutusluottoa »


Kulutusluotot 100 – 50 000€ netistä

Olipa rahan tarpeesi kuinka suuri tahansa, niin Lainaaheti.fistä löytyy sinulle juuri oikea luotonantaja. Lainahakemuksesi kilpailutetaan yli 30 luotonantajan välillä, joten saat kattavan luottotarjouksen niiden osalta, jotka voivat sinulla lainaa myöntää. Voit tarkistaa tästä arviot tarvitsemasi suuruisen lainamäärän kokonaiskustannuksista ja kuukausieristä. Kulutusluoton suuruudesta riippuen tarjoajia voi olla vain muutama tai parhaimmillaan yli 30 ja suurin osa maksaa kulutusluotot heti tilillesi.

Kulutusluoton määrä:

Tai valitse tästä suoraan jokin suosittu kulutusluotto:
500€ 1000€ 2000€ 3000€ 4000€ 5000€ 6000€ 7000€ 8000€ 9000€ 10000€ 15000€ 20000€ 30000€ 40000€ 50000€

Iästäsi, luottomäärästä ja maksuajasta riippuen etsimme sinulle useiden luotonantajien väliltä parhaat lainatarjoukset. Lainatarjouksia voi olla kymmeniä, mutta aina pitäisi löytyä vähintään yksi sopiva luotonantaja. Avaa lähettämämme lainatarjousta sähköpostistasi ja valitse itsellesi edullisin luotonantaja. Täytä luottohakemus loppuun netissä ja nosta rahat tilillesi.

Tutustu myös: joustolaina


Kulutusluottoa ilman vakuuksia

Kilpailutamme vakuudettomat kulutusluotot puolestasi. Et tarvitse tällöin kulutusluotolle vakuuksia tai takaajia. Netissä luotonantajat pystyvät toimimaan joustavammin ja analysoimaan kivijalkapankkeja paremmin luottoriskin, joten saat tästä johtuen luoton ilman vakuuksia tai takaajia.

Pienempiin lainoihin et tarvitse edes liitetiedostoja, jos luottotietosi vain ovat kunnossa. Osa luotonantajista voi kuitenkin pyytää palkkatodistusta, jonka jälkeen he voivat luottaa maksukykyysi. Moni luotonantaja hyödyntää myös automaattista Instantor-luottoanalyysia, joka arvioi reaaliajassa luottoriskin ja välittää tiedon luotonantajalle. Tästä johtuen netistä saa vakuudettomat kulutusluotot nopeasti heti tilille.

Vakuudeton kulutusluotto saattaa joskus olla jopa edullisempi kuin vakuudellinen kulutusluotto. Monesti vakuus tai takaaja laskevat luoton kustannuksia, koska tällöin luotonantaja voi olettaa saavansa ainakin jotain takaisin, mikäli et pysty maksamaan velkaasi takaisin. Monesti kuitenkin lainan takeeksi tulee ostaa maksullinen takaus kolmannelta osapuolelta. Kolmannen osapuolen maksullinen takaus voi kuitenkin olla hyvinkin kallis ja muodostaa suurimman osan lainasi kuluista ja koroista. Täten kulutusluotto ilman vakuuksia on usein edullisempi vaihtoehto.

Hae kulutusluottoa »


Oikeanlainen luotto juuri tarpeesi mukaan

Kulutusluottoja on monia erilaisia ja uusia lainamuotoja on syntynyt viimeisten vuosien aikana lukuisia lisää. Markkinoille on tullut tilaa edullisille lainoille sen jälkeen, kun kalliit pikavipit kiellettiin lailla. Aiemmin suurempiin luottoihin erikoistuneet luotonantajat ovat alkaneet tarjoamaan myös pienempiä kulutusluottoja.

Tämän lisäksi vertaislainaus on kasvanut ja uusia vertaislainapalveluita onkin syntynyt paljon lisää. Joka kuukausi yhä suurempi osa kulutusluottohakemuksista täytetään vertaislainapalveluissa. Tällöin muut yksityiset henkilöt rahoittavat osan lainastasi ja kun rahoittajia on tarpeeksi, niin kulutusluotto maksetaan heti tilillesi. Osapuolet pysyvät toisilleen tuntemattomina juurikin vertaislainapalveluiden tuoman yksityisyyden ansiosta.

Aiemmin pikavippejä myöntäneet firmat lopettivat toimintansa, mutta näistä vakavaraisimmat ovat perustaneet uusia palveluita. Suosituimpia näistä ovat erilaiset tililuotot, joita voidaan käyttää kuin luottokorttia. Rahaa voi nostaa nostorajan puitteissa omalle pankkitilille ja maksaa pienissä kuukausierissä takaisin.

Lainaaheti.fi kilpailuttaa kaikki kulutusluottohakemukset kaikkien vaihtoehtojen välillä. Saat heti edulliset tarjoukset kaikilta sopivilta toimijoilta, valitset parhaan netistä ja kulutusluotto voidaan maksaa nopeasti pankkitilillesi. Näet aina kokonaiskustannukset ja lyhennyserien suuruudet, joten sinun on helppo valita talouteesi sopiva lainanlyhennys.

Hae kulutusluottoa »


Edullisen luottotarjouksen laadinta

Kulutusluottojen kilpailutuksessa pyrimme täyttämään seuraavat ehdot lainatarjousta laatiessa:

  1. Kulutusluoton määrä on riittävä. Pyrimme löytämään mieluusti juuri hakemasi suuruisen kulutusluoton. Mikäli näitä ei löydy, niin etsimme sinulle luottotarjouksen myös astetta suuremmasta lainasta. Jos suurempaakaan lainaa ei ole tarjolla, niin kerromme, mistä voit saada pienemmän lainan ja rahoittaa sillä osan tarpeestasi.

  2. Luottoaika on tarpeeksi pitkä. Etsimme sinulle vähintään hakemasi pituisen laina-ajan. Mikäli tarjouksia ei ole tarpeaksi, niin liitämme tarjoukseen edulliset kulutusluotot myös lyhyemmällä laina-ajalla.

  3. Kuukausilyhennys vastaa tarpeitasi. Lainatarjouksessa saat arvion jokaisen luotonantajan tarjoamasta kuukausilyhennyksestä. Näin sinun on helppo valita sellainen luotonantaja, jolle saat matkaa sopivan suuruista lainanlyhennystä takaisin.

Hae kulutusluottoa »