Lainaa yhteishakijan kanssa

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa on yleistynyt viime vuosina. Yhteishakija, tai kuten sitä joskus kutsutaan, rinnakkaishakija, tarkoittaa henkilöä, joka vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa. Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen voi auttaa saamaan lainaa helpommin tai paremmilla ehdoilla. Yhteishakijan kanssa haettu laina tarkoittaa käytännössä sitä, että lainan takaisinmaksusta vastaavat molemmat hakijat yhdessä.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Yhteishakija lisää lainan saamisen todennäköisyyttä
Yhteishakija voi parantaa lainaehtoja
Yhteishakija jakaa lainan takaisinmaksun vastuun

Hae lainaa yhteishakijan kanssa ja löydä itsellesi sopivin lainaratkaisu!

Valitse sopiva lainapalvelu

Vertaile eri lainapalveluita ja valitse itsellesi sopivin. Huomioi lainan korot, kulut ja muut ehdot.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus huolellisesti yhdessä yhteishakijan kanssa. Hakemukseen tulee yleensä ilmoittaa molempien hakijoiden tulot ja muut taloudelliset tiedot.

Odota lainapäätöstä

Lainapäätös tulee yleensä nopeasti. Jos lainahakemus hyväksytään, rahat maksetaan tilille sovitussa aikataulussa.

Miksi hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Yhteishakijan kanssa lainaa hakeva saa useita etuja, jotka tekevät lainan hakemisesta helpompaa ja taloudellisesti järkevämpää. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos yksin lainaa hakeva ei täytä kaikkia lainanmyöntäjän asettamia ehtoja tai jos lainasumma on suuri.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että yhteishakijan kanssa lainaa hakeva sitoutuu myös yhdessä lainan takaisinmaksuun. Jos toinen hakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin, vastuu siirtyy toiselle hakijalle. Tämän vuoksi on tärkeää hakea lainaa yhteishakijan kanssa vain luotettavan ja taloudellisesti vastuullisen henkilön kanssa.

Lainaa hakevan on myös hyvä muistaa, että hakemuksen tekeminen yhdessä toisen henkilön kanssa ei tarkoita, että molempien henkilöiden on pakko ottaa laina. Voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa ja päättää myöhemmin, haluatko ottaa lainan yksin vai yhteishakijan kanssa.

Kilpailuta lainat - Lainaa yhteishakijan kanssa

Usein kysytyt kysymykset

Yhteishakija on henkilö, joka hakee lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi puoliso, perheenjäsen tai ystävä. Yhteishakijan käyttö lainaa hakiessa voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia, sillä silloin lainanantaja ottaa huomioon molempien hakijoiden tulot ja varallisuuden lainapäätöstä tehdessään. Tämä voi johtaa parempiin lainaehtoihin, kuten alhaisempaan korkoon tai suurempaan lainasummaan. Yhteishakijan kanssa hakiessa myös lainan takaisinmaksuriski jakautuu kahden henkilön kesken, mikä voi myös tehdä lainasta houkuttelevamman lainanantajan silmissä.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus