Lainalaskuri

Lainalaskuri on työkalu, jolla voit laskea juuri sinulle sopivan lainan. Laina-aika, korko ja kuukausierä vaikuttavat siihen, kuinka paljon lainastasi lopulta maksat. Laskurilla voit helposti selvittää lainasi kokonaiskustannukset, todellisen vuosikoron sekä miten laina-aika ja korkoprosentti vaikuttavat kuukausierään. Lainalaskurin avulla voit myös hahmottaa lainan määrän, maksuerien ja maksuajan.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Laskee lainan kokonaiskustannukset
Mahdollistaa erilaisten lainasummien, laina-aikojen ja korkojen kokeilun
Auttaa hahmottamaan lainan määrän, maksuerät ja maksuajan

Lainalaskuri on kätevä työkalu, joka auttaa sinua suunnittelemaan lainasi ja tekemään taloudellisia päätöksiä tietoisemmin. Kokeile lainalaskuria jo tänään ja näe, kuinka se voi auttaa sinua!

Syötä lainalaskuriin lainasumma

Aloita syöttämällä lainalaskuriin haluamasi lainasumma. Voit kokeilla eri lainasummia nähdäksesi, kuinka ne vaikuttavat kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin.

Valitse laina-aika ja korko

Valitse seuraavaksi laina-aika ja korko. Laina-ajan ja koron valinta vaikuttaa suuresti siihen, kuinka paljon maksat lainastasi kuukausittain ja kokonaisuudessaan.

Tarkastele laskelman tuloksia

Kun olet syöttänyt kaikki tiedot, lainalaskuri laskee sinulle kuukausierän, kokonaiskustannukset ja todellisen vuosikoron. Tarkastele tuloksia ja tee tarvittaessa muutoksia lainasummaan, laina-aikaan tai korkoon.

Mikä on lainalaskuri ja miten se toimii?

Lainasumma:

Laina-aika (vuosissa):

Nimelliskorko (%):

Lainan avauskulut:

Lainan kuukausittaiset kulut:

Maksat lainasta takaisin:

Todellinen vuosikorko (%):

Kuukausierän suuruus:

Kokonaiskulujen määrä:

Kuukausikulut yhteensä:

Lainan avausmaksu:

Maksuerien määrä:

 

 

Lainalaskurin perusteet

Lainalaskuri on online-työkalu, joka auttaa sinua arvioimaan, kuinka paljon voit lainata ja millaisella aikataululla voit maksaa lainan takaisin. Laskuri ottaa huomioon erilaisia tekijöitä, kuten lainan määrän, laina-ajan, koron ja kuukausierän, jotta saat selkeän käsityksen siitä, miten laina toimii.

Lainalaskuri on erityisen hyödyllinen, kun haluat hakea esimerkiksi asuntolainaa tai muita suurempia lainoja. Se auttaa sinua ymmärtämään paremmin, kuinka paljon lainaa voit hakea ja kuinka kauan sinun tulee maksaa laina takaisin. Laskuri auttaa sinua myös ymmärtämään kuinka suuri kuukausierä tulee olemaan ja kuinka paljon maksat lainasta koko laina-ajan aikana.

Miten lainalaskuri toimii?

Lainalaskurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Syötät vain tarvittavat tiedot laskuriin, kuten lainasumman, laina-ajan ja koron. Laskuri laskee automaattisesti kuukausierän, todellisen vuosikoron ja koko laina-ajan aikana maksettavan määrän.

Esimerkiksi, jos haluat hakea 10 000 euron lainaa viiden vuoden laina-ajalla ja koron ollessa 5%, laskuri laskee kuukausieräksi noin 188 euroa. Tämä tarkoittaa, että maksat lainan takaisin viiden vuoden aikana yhteensä noin 11 280 euroa.

Lainalaskurin avulla voit myös kokeilla erilaisia skenaarioita. Voit esimerkiksi nähdä, kuinka paljon kuukausierä pienenee, jos pidentät laina-aikaa tai kuinka paljon voit säästää, jos löydät lainan pienemmällä korolla.

Lainalaskuri on siis erinomainen työkalu, joka auttaa sinua suunnittelemaan lainanottoa ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Muista kuitenkin, että laskuri antaa vain arvioita ja lopullinen lainatarjous voi poiketa laskurin tuloksista.

Kilpailuta lainat - Lainalaskuri

Usein kysytyt kysymykset

Lainalaskuri on digitaalinen työkalu, joka auttaa sinua arvioimaan lainan kokonaiskustannukset ja kuukausittaiset maksuerät. Voit syöttää laskuriin haluamasi lainasumman ja laina-ajan, minkä jälkeen laskuri näyttää arvioidun kuukausittaisen maksuerän määrän sekä lainan kokonaiskustannukset. Lainalaskurilla voit siis helposti vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää sinulle sopivimman ratkaisun.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus