Kulutusluotto Lainojen yhdistäminen
Kilpailuta 50 - 50 000€ lainat Etsimme edullisimman luotonantajan ja sähköpostitamme lainatarjouksen 15 minuutissa!
1. Laina & takaisinmaksuaika 2. Henkilötiedot 3. Työ & asunto
Hyväksyn yleiset palveluehdot.

Sinun tulee hyväksyä yleiset palveluehdot hakeaksesi lainaa!

Sinun tulee täyttää kaikki kentät hakeaksesi lainaa!

Tyypilliselle lainasummalle 5000 euroa laskettu kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko (APR) on 9,88%, kun laina-aika on kolme vuotta, lainan perustamiskustannukset 50€, hoitokulut 2€/kk ja esimerkkikorko on 8%. Tällöin takaisinmaksettava summa on 5 762,55€ eli 160,07€/kk. Lopullinen vuosikorko on 3% - 50,5% riippuen lainasummasta, maksuajasta ja luotonantajan tarjoamasta sopimuksesta. Tarjottavat lainat ovat 50€ - 50 000€ ja lainasummasta riippuen laina-aika 90 päivää - 15 vuotta.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen yhdeksi säästää huomattavia summia sekä kuluissa että koroissa. Lisäksi yhdistelylaina on helpompi maksaa takaisin aina yhtenä entistä pienempänä kuukausieränä. Lainojen yhdistämisessä pienet lainat vaihdetaan suurempaan kulutusluottoon, jolloin:

 • Säästöjä kertyy maksamalla kuluja vain yhdestä lainasta.

 • Lainojen takaisinmaksun kuukausierä pienenee, joten sinulla jää rahaa myös muuhun käyttöön.

 • Kulutusluoton korko on tyypillisesti moninkerroin pienempi kuin pienten pikalainojen.

 • Joustavat maksuajat takaavat sen, että pystyt aina maksamaan kuukausittaiset laskusiYhdisty ajallaan.

Hae yhdistelylainaa »

Mikäli sinulle on kertynyt maksettavaksi pienempiä pikalainoja tai osamaksuja useita, niin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Tällöin uusi luotonantaja maksaa aiemman velkapääomasi velkojillesi heti. Tämän jälkeen maksat yhtä aiempia laskuja pienempää laskua yhdistelylainan myöntäneelle luotonantajalle.


Yhdistelylainan määrä:

Yhdistelylainan hakeminen

Kilpailutamme lainahakemukset aina usean pankin ja luotonantajan kesken. Monet luotonantajistamme haluavat tarjota yhdistelylainaa 1 000€ - 50 000€. Mikäli sinulla on tuon verran velkaa, niin voit helposti löytää sopivan lainatarjouksen lainojen yhdistämiseen.

 1. Täytä lainahakemus
  Täytä lainahakemus sivun yläosasta. Valitse lainan määräksi nykyisten velkojesi yhteismäärä.

 2. Yhdistelylainan kilpailutus
  Kilpailutamme lainahakemuksesi kaikkien sellaisten toimijoiden välillä, jotka tarjoavat tarvitsemasi suuruista yhdistelylainaa.

 3. Valitse paras lainatarjous
  Saat muutaman minuutin sisällä sähköpostiisi lainatarjouksen, joka sisältää lainatarjoukset kaikilta niiltä pankeilta ja luotonantajilta, jotka voivat alustavasti sinulle myöntää kulutusluottoa lainojen yhdistämiseen yhdeksi.

Yhdistä lainat »

Lainojen yhdistäminen onnistuu tällä hetkellä valitsemalla lainatarjousten joukosta OmaLaina.fin yhdistelylainan, mutta myös muut luotonantajat tarjoavat yhdistelylainoja.


Mitä lainojen yhdistely tarkoittaa?

Lainojen yhdistämisessä on kyse usean lainan yhdistämisestä yhdeksi. Tällöin useampi kalliimpi nykyinen laina saadaan yhdeksi ja takaisin maksaminen on helpompaa yhtenä laskuna. Tyypillisesti samalla keskimääräinen kuukausierä putoaa murto-osaan aiemmasta, sillä korko pienenee ja tilinhoitokuluja tulee maksettua vain yhden lainan osalta.

Yhden suuren yhdistelylainan tarkoitus ei ole nostaa nykyistä lainapääomaa, vaan lainapääoma pysyy samana, mutta velat saadaan kuitattua joko nopeammin tai vähintään pienempänä kuukausieränä. Yleisesti ottaen tarkoitus on löytää yksi aiempaa edullisempi kuukausierä, mutta monesti yhdistelylainaa haettaessa kannattaa miettiä, kuinka pitkän laina-ajan velalle haluaa. Suurempia yhdistelylainoja tarjoavat luotonantajat antavat maksuaikaa vuodesta jopa 15 vuotta.

Kannattaa kuitenkin pitää huoli, että laina-aika ei pääse kasvamaan tarpeettoman pitkäksi. Pitkällä maksuajalla kuukausierä pienenee, mutta vuosien saatossa kokonaiskustannukset kasvavat. Pienempää kuukausierää on helpompi maksaa takaisin, mutta kannattaa miettiä myös, että tulevaisuudessa voi olla mukavampi olla omaa rahaa kuin velkaa maksettavana.

Lainojen yhdistäminen tulee kyseeseen erityisesti silloin, kun sinulle on kertynyt useampia luottokortti-, pikalaina- tai kulutusluottovelkoja. Toisinaan jo valmiiksi edulliset isot lainat voi myös löytää halvemmalla, kun yhdistää ne yhdeksi.

Yksittäisen lainan uudelleenrahoitus

Aina sinun ei kuitenkaan tarvitse yhdistää lainoja, mikäli haluat pienentää kuukausierää. Myös yksittäisen lainan voi aina uudelleen rahoittaa aiempaa edullisemmalla vaihtoehdolla. Erityisesti asuntolainojen yhteydessä puhutaan usein myös lainan uudelleenjärjestelystä.

Samat pankit ja luotonantajat tekevät uudelleenrahoitusta kuin myös lainojen yhdistämisiä. Eri toimijoiden korot ja kulut elävät jatkuvasti, joten aiemmin edullisen lainan voi saada vieläkin edullisemmalla kunhan jaksaa vähän tutkia ja yrittää kilpailuttaa uudelleen.


Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

 • Jokaiselle, jolla on lainaa yhdestä tai useammasta luottoyhtiöstä.
 • Kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille.
 • Hakijan luottotiedot tulee olla, jotta pankki voi tarjota yhdistelylainaa. Tästä johtuen luotot kannattaa yhdistää ennemmin aiemmin kuin liian myöhään.
 • Yhdistelylainaa haettaessa sinulla on hyvä olla säännölliset tulot, eläke tai tuki, joka riittää yksittäisen edullisen lainan maksamiseen.

Mistä yhdistelylainaa voi saada?

 • Ensisijaisesti kannattaa kilpailuttaa lainahakemus kauttamme, jonka jälkeen saat useita vaihtoehtoja lainojesi yhdistelyyn.
 • Pankit, erityisesti ulkomaalaiset, yhdistelevät mielellään pienemmät lainasi.
 • Muut suomalaiset rahoituslaitokset, jotka eivät tarjoa pieniä pikalainoja, vaan myös suurempia kulutusluottoja.
 • Takuu-Säätiö ja oman kunnan velkaneuvonta voi myös tarjota harkinnaista uudelleenjärjestelylainaa.

Yhdistä lainat kuten tuhannet suomalaiset kuukausittain

Tietojemme mukaan useiden lainanvälittäjien, pankkien ja suurempien luotonantajien ulosmaksamista lainoista jopa puolet on tällä hetkellä haettu lainojen yhdistämiseen. Tämä ei ole mikään yllätys, sillä suomalaisille on vuosien saatossa kertynyt pieniä lainoja. Tällä hetkellä Suomessa toimii vakavaraisempia suurempia pankkeja, joten ei ole ihme, että luottojen korot ovat laskeneet merkittävästi.

Ulkomaalaiset pankit myös markkinoivat yhdistelylainoja paljon, joka on saanut suomalaiset tietoiseksi siitä, että heillä on aiempaa edullisempia vaihtoehtoja. Tämä osiltaan on ajanut kaikkien Suomessa nostettavien kulutusluottojen korkoja alemmas. Niin ikään lisääntyneet vaihtoehdot ovat helpottaneet keskimääräisen suomalaisen talouden hallintaa – aiemmin ei ollut vaihtoehtoja yhdistää lainoja yhdeksi.


Laita raha-asiasi kuntoon nyt

 • Hae lainaa heti, niin etsimme sinulle välittömästi parhaan mahdollisen vaihtoehdon keventää velkojasi.
 • Saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit näin vapaasti päättää itse, minkä vaihtoehdon valitset tai hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset.
 • Säästä kuluissa ja koroissa samalla, kun pienennät arkipäiviesi taakkaa – lainojen yhdistämisen jälkeen sinun riittää huolehtia ainoastaan yhdestä kuukausittaisesta laskusta.
 • Kilpailuta aina välillä lainasi uudestaan, niin saatat yllättyä, kuinka paljon korot ja kulut voivat tulla alaspäin.
 • Edullisin vaihtoehto löytyy todennäköisesti aina kauttamme. Niin ikään useat kilpailuttamistamme luotonantajista tarjoavat tarpeen mukaan maksuvapaita kuukausia.

Nykyiset raha-asiasi kuntoon laitettuasi suosittelemme jatkossa kilpailuttamaan lainat, kuten varmasti kilpailut sähkösopimukset ja muut taloudelliset tuotteet. Tämä auttaa nostamaan vain edullisia lainoja, jolloin ei ole niin usein tarvetta yhdistää lainoja – jatkuva vanhojen lainojen uudelleenjärjestely on toki aina järkevää.

Pienistä nopeasti otetuista pikalainoista kertyy herkästi todellinen ongelma, joten ole muita viisaampi. Lainat toki otetaan tyypillisesti kattamaan muita elämän kuluja, joihin pelkkä palkka ei riitä. Ongelmat johtuvatkin yleensä yhteiskunnasta, eikä varsinaisesti lainoista. Haettu laina voi myös olla vääränlaista. Pienempiin nopeasti kuitattaviin kuluihin sopii jatkuva tililuotto, mutta kuitenkin esimerkiksi remonttilainaa kannattaa hakea tulevaisuuden maksukyvyn mukaan.