Hae luottotili heti käyttöösi

Luottotili on kätevä tapa hallita rahoitustarpeita ja varautua yllättäviin menoihin. Se toimii kuin luottokortti, mutta ilman fyysistä korttia. Luottotililtä voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan, ja maksat vain käytetystä luotosta. Luottotilin avulla saat joustavuutta talouteesi, sillä voit tehdä nostoja tilillesi aina kun tarvitset rahaa. Luottotilin voit hankkia etukäteen, jolloin se on heti käytettävissäsi kun rahantarve yllättää.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Joustavuus talouden hallintaan
Rahaa heti käytettävissä tarpeen mukaan
Maksat vain käytetystä luotosta

Tutustu luottotilin etuihin tarkemmin ja hae omaa luottotiliäsi jo tänään!

Hae luottotiliä

Täytä hakemus verkkosivuillamme. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Odota luottopäätöstä

Käsittelyaika on nopea, ja saat päätöksen yleensä saman päivän aikana.

Nosta rahaa luottotililtä

Kun luottotilisi on avattu, voit nostaa rahaa tilillesi tarpeesi mukaan.

Mikä on luottotili ja kenelle se sopii?

Luottotili on joustava lainaratkaisu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeesi mukaan. Luottotilin avulla voit nostaa rahaa joko kerralla tai pienemmissä erissä. Maksat korkoa vain siitä summasta, jonka olet todellisuudessa nostanut. Luottotilin luottoraja on yleensä muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin.

Luottotili sopii erityisen hyvin sinulle, jos tarvitset joustavuutta talouteesi. Se on kuin turvaverkko, joka on aina käytössäsi silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti.

Luottotili opiskelijalle: mitä hyötyä siitä on?

Opiskelijana saatat kohdata tilanteita, joissa tarvitset rahaa nopeasti ja yllättäen. Luottotili on tällöin erinomainen vaihtoehto. Luottotililtä voit nostaa rahaa heti tilillesi, kun tarvitset sitä. Voit esimerkiksi maksaa yllättävän laskun tai hankkia tarvitsemasi oppikirjat. Luottotilin avulla voit myös tasapainottaa kuukausittaista budjettiasi.

Luottotili yrittäjälle: voiko se auttaa liiketoiminnassa?

Yrittäjänä saatat tarvita rahaa nopeasti esimerkiksi investointeihin tai yllättäviin menoihin. Luottotili on joustava ratkaisu tällaisiin tilanteisiin. Luottotililtä voit nostaa rahaa juuri silloin, kun tarvitset sitä ja maksat korkoa vain nostamastasi summasta. Luottotili voi auttaa sinua pitämään liiketoimintasi pyörät pyörimässä myös silloin, kun kassavirta on hetkellisesti tiukalla.

Luottotili eläkeläiselle: voiko se olla turvaverkko?

Eläkeläisenä saatat tarvita ylimääräistä rahaa esimerkiksi matkustamiseen, harrastuksiin tai yllättäviin menoihin. Luottotili voi toimia turvaverkkona tällaisissa tilanteissa. Luottotililtä voit nostaa rahaa juuri silloin, kun tarvitset sitä. Näin voit nauttia eläkepäivistäsi ilman taloudellista stressiä.

Kilpailuta lainat - Hae luottotili heti käyttöösi

Usein kysytyt kysymykset

Luottotili on eräänlainen pankkitili, joka tarjoaa tilinomistajalle mahdollisuuden käyttää rahaa yli sen, mitä tilillä on sillä hetkellä saatavilla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tilinomistaja voi velkaantua eli ottaa luottoa pankiltaan. Luottotilin käyttö on joustavaa, sillä tililtä voi nostaa rahaa tarpeen mukaan luottorajan puitteissa. Luottotilin tärkein etu on sen tarjoama taloudellinen joustavuus. Se mahdollistaa esimerkiksi yllättävien menojen kattamisen tai suurempien hankintojen tekemisen silloin, kun omat varat eivät riitä. Luottotilin käyttöön liittyy kuitenkin myös kustannuksia, kuten korot ja mahdolliset muut pankin perimät kulut. Näin ollen luottotilin käyttö vaatii taloudellista suunnittelua ja vastuullisuutta.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus