Tietoa Meistä

Johdanto

Lainaaheti.fi on luotettava ja kokenut palvelu, joka on auttanut suomalaisia lainan hakemisessa jo vuodesta 2011. Palvelun takana on Suomalainen yritys, Wiido Oy, joka on toiminut kulutusluottojen markkinoinnin parissa jo yli 10 vuotta. Lainaaheti.fi on aina ollut sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja tukea heidän rahoitustarpeisiinsa.

Vuosien varrella olemme palvelleet yli sataa tuhatta tyytyväistä asiakasta, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa ihmisiä löytämään parhaat lainaratkaisut ja lainaa heti heidän tarpeisiinsa.

Nyt olemme uudistaneet palvelumme entistäkin paremmaksi. Uudistettu Lainaaheti.fi tarjoaa lainojen kilpailutuksen entistä paremmin ja helpommin lainanhakijalle. 

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Täytät vain lainahakemuksen sivuillamme, ja me lähetämme sen yli 20 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Näin saat näppärästi ja nopeasti tiedon juuri sinulle saatavilla olevista lainoista ja niiden koroista ja kuluista. Lainojen vertailu on nopeaa ja helppoa - kokeile vaikka!

Palvelut

Lainaaheti.fi:n pääpalvelu on lainojen kilpailutus ja vertailu. Olemme tehneet lainan hakemisesta helppoa ja nopeaa. Kävijämme täyttää lainahakemuksen sivuillamme, jonka jälkeen me lähetämme hakemuksen yli 20 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Tämä tarkoittaa, että yhdellä hakemuksella saatavilla on useita lainatarjouksia.

Palvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse itse etsiä ja vertailla eri lainavaihtoehtoja. Teemme työn puolestasi ja sinä saat parhaat tarjoukset suoraan eteesi. Tämä palvelu on sinulle täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Lainojen kilpailutuksen ja vertailun lisäksi tarjoamme myös tietoa erilaisista lainavaihtoehdoista ja niiden ehdoista. Tavoitteenamme on tehdä lainaamisesta mahdollisimman läpinäkyvää ja ymmärrettävää.

Kohderyhmämme

Lainaaheti.fi:n palvelut on suunnattu kaikille täysi-ikäisille Suomessa pysyvästi asuville, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan luotettavaa ja vastuullista palvelua, joka auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat lainatarjoukset.

Ymmärrämme, että jokainen lainanhakija on yksilöllinen, ja siksi pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisia lainavaihtoehtoja. Lainaaheti.fi:n avulla voit kilpailuttaa lainasi yli 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ratkaisun.

Lainaaminen on aina vakava päätös, ja siksi kannustamme kaikkia asiakkaitamme harkitsemaan lainan ottamista huolellisesti. Me Lainaaheti.fi:ssä olemme sitoutuneet tukemaan vastuullista lainaamista ja auttamaan asiakkaitamme tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Yhteistyökumppanit

Lainaaheti.fi:n toiminta perustuu vahvaan yhteistyöhön luotettavien kumppaneiden kanssa. Yhteistyökumppaneinamme toimivat muun muassa Etua Oy, Salus Group, Sambla, Omalaina sekä Rahalaitos. Nämä kumppanit mahdollistavat sen, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset lainatarjoukset.

Yhteistyökumppaneidemme kautta olemme yhteydessä kymmeniin pankkeihin niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa. Tämä laaja verkosto takaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisia lainavaihtoehtoja ja kilpailuttaa lainat tehokkaasti.

Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja edullisimmat lainat. Käyttämällä palveluamme voit olla varma, että saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Arvot ja vastuullisuus

Me Lainaaheti.fi:ssä uskomme vahvasti vastuulliseen ja eettiseen lainaamiseen. Olemme sitoutuneet toimimaan aina asiakkaan parhaaksi ja noudattamaan korkeimpia eettisiä standardeja kaikessa toiminnassamme.

Jokaisen lainanhakijan luottotiedot tarkastetaan huolellisesti ennen lainapäätöksen tekemistä. Kehotamme myös jokaista hakijaa harkitsemaan lainan ottamista vakavasti. Lainaaminen on aina riski ja laina tulee aina maksaa takaisin. On äärimmäisen tärkeää, että hakija tietää pystyvänsä maksamaan lainan takaisin.

Vastuullisuusperiaatteitamme voitte lukea tarkemmin "Vastuullinen lainaaminen" - osiossamme. Näiltä sivuilta löytyy tietoa ja tukea niille, jotka kamppailevat velkaongelmien kanssa. Lisäksi tarjoamme yleisluonteisia ohjeita ylivelkaantumiseen.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas ymmärtää lainaamisen vakavuuden ja on tietoinen kaikista lainaamiseen liittyvistä riskeistä. Pyrimme tarjoamaan kaiken tarvittavan tiedon selkeästi ja ymmärrettävästi, jotta asiakkaamme voivat tehdä tietoisia päätöksiä.

Avoimmuus

Lainaaheti.fi tarjoaa palvelunsa käyttäjille täysin ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa, että voit kilpailuttaa ja vertailla lainoja sivustollamme ilman mitään kustannuksia. Palvelumme ei myöskään sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja päättää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

Saamme korvauksen kilpailutuksessa mukana olevilta pankeilta, mutta tämä ei vaikuta lainatarjouksiin. Saat meidän kauttamme täysin samanlaisen tarjouksen kuin suoraan pankilta hakiessasi. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa saavasi parhaan mahdollisen lainatarjouksen käyttäessäsi palveluamme.

Olemme sitoutuneet avoimuuteen ja rehellisyyteen kaikessa toiminnassamme. Haluamme, että voit luottaa palveluumme ja tehdä päätöksesi parhaan mahdollisen tiedon pohjalta.

Asiakaspalvelu

Me Lainaaheti.fi:ssä pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun kaikille käyttäjillemme. Ymmärrämme, että lainanhaku voi olla monimutkainen prosessi, ja haluamme tehdä siitä mahdollisimman sujuvan ja helpon.

Asiakaspalvelumme on kuitenkin ulkoistettu yhteistyökumppaneillemme, eli pankeille. Tämä tarkoittaa, että kaikki kysymykset ja tiedustelut lainahakemuksesta, lainaehdoista ja lainan takaisinmaksusta tulee osoittaa suoraan pankille, jolta olet saanut lainatarjouksen. Pankit ovat parhaita asiantuntijoita lainoihin liittyvissä asioissa, ja he pystyvät tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen neuvonnan ja tuen.

Muistathan, että Lainaaheti.fi tarjoaa lainojen kilpailutus- ja vertailupalvelun, mutta emme itse myönnä lainoja. Lainaehdot määräytyvät aina suoraan pankin toimesta.

Yhteystiedot

Olemme aina valmiita auttamaan sinua ja vastaamaan kysymyksiisi. Vaikka lainoihin liittyvän asiakaspalvelun hoitavatkin yhteistyökumppanimme pankit, voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä palveluumme liittyen.

Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti.