Verkkomaksu

Verkkomaksulla tarkoitetaan digitaalisesti suoritettavaa maksutapahtumaa, joka tapahtuu esimerkiksi verkkokaupan, mobiilisovelluksen tai verkkopankin kautta. Verkkomaksaminen on nykypäivänä yleistynyt merkittävästi, ja sen arvo oli vuonna 2021 peräti 4,8 biljoonaa dollaria. Verkkomaksu voi tapahtua monin eri välinein ja maksutapoin, ja se on usein nopea ja turvallinen tapa suorittaa maksuja verkossa.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Helppo ja kätevä maksutapa
Yleistynyt merkittävästi
Monipuoliset maksuvaihtoehdot

Tutustu verkkomaksun monipuolisiin mahdollisuuksiin ja tee ostoksesi helposti ja turvallisesti!

Valitse verkkomaksu

Kun teet ostoksia verkossa, voit valita maksutavaksi verkkomaksun. Tämä tarkoittaa, että maksu suoritetaan digitaalisesti esimerkiksi verkkopankin tai mobiilisovelluksen kautta.

Täytä maksun tiedot

Verkkomaksun yhteydessä sinun tulee täyttää maksun tiedot, kuten tilinumero tai kortin tiedot. Tämä tapahtuu turvallisesti suojatun yhteyden kautta.

Vahvista ja suorita maksu

Kun olet täyttänyt maksun tiedot, vahvista maksu. Maksun jälkeen saat vahvistuksen suoritetusta maksusta. Näin olet suorittanut verkkomaksun turvallisesti ja helposti!

Verkkomaksun käsite ja merkitys

Verkkomaksu on maksutapa, joka mahdollistaa rahansiirron verkossa. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa tuotteita tai palveluita suoraan internetin kautta, ilman fyysisen maksuvälineen, kuten käteisen tai shekin, käyttöä. Verkkomaksu on yleistynyt huomattavasti viime vuosina, ja se on tullut tärkeäksi osaksi nykypäivän digitaalista taloutta.

Verkkomaksun avulla asiakas voi maksaa ostoksensa verkkokaupan yhteydessä. Tämä tapahtuu yleensä siten, että asiakas syöttää maksukortin tiedot verkkokaupan maksusivulle, ja maksu veloitetaan kortilta. Maksutapahtuman yhteydessä asiakkaan tulee usein suorittaa vahvan tunnistautumisen, jolla varmistetaan maksun turvallisuus. Tämä voi tapahtua esimerkiksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Verkkomaksu on tehokas ja nopea tapa maksaa verkossa. Se tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden suorittaa ostoksia milloin ja missä tahansa, kunhan internet-yhteys on saatavilla. Lisäksi verkkomaksu on usein kauppiaan kannalta edullinen maksutapa, sillä se vähentää käsittelykuluja ja nopeuttaa maksujen käsittelyaikaa.

Verkkomaksaminen on myös turvallinen maksutapa, kunhan muutamia perusasioita noudatetaan. On tärkeää pitää huolta omista henkilökohtaisista tiedoista ja olla antamatta niitä eteenpäin epäilyttäville tahoille. Lisäksi on hyvä muistaa, että luotettavat verkkokaupat käyttävät aina suojattua yhteyttä maksutapahtuman aikana.

Verkkomaksu on tärkeä osa digitaalista taloutta, ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Se mahdollistaa helpon ja nopean maksamisen verkossa, ja on nykypäivänä yksi yleisimmistä maksutavoista internetissä.

Kilpailuta lainat - Verkkomaksu

Usein kysytyt kysymykset

Verkkomaksu on maksutapa, jossa raha siirtyy maksajan ja saajan välillä internetin kautta. Tämä tapahtuu yleensä verkkopankin, mobiilipankin tai muun verkkomaksupalvelun, kuten PayPalin tai MobilePayn, kautta. Maksaja kirjautuu omaan verkkopankkiinsa tai maksupalveluun, valitsee saajan ja maksun summan, ja vahvistaa maksun omilla tunnuksillaan. Maksu siirtyy reaaliaikaisesti tai viiveellä riippuen palveluntarjoajasta. Verkkomaksu on turvallinen ja nopea tapa suorittaa maksuja.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus