Takuuvuokra laina

Takuuvuokra laina on kätevä ratkaisu, kun tarvitset rahoitusta vuokra-asunnon takuuvuokraan. Lainaaheti.fi tarjoaa joustavia lainoja takuuvuokran maksamiseen, jotta pääset muuttamaan uuteen kotiisi mahdollisimman pian. Hae lainaa takuuvuokraan helposti verkossa ja saat rahat tilillesi nopeasti.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Joustava laina takuuvuokraan
Hae verkossa helposti
Nopea rahojen siirto

Hae takuuvuokra lainaa nyt ja muuta pian uuteen kotiisi!

Täytä lainahakemus verkossa

Täytä Lainaaheti.fi:n verkkohakemus muutamassa minuutissa.

Saat lainapäätöksen nopeasti

Käsittelemme hakemuksesi pikaisesti ja saat päätöksen pian.

Rahat siirretään tiliisi

Hyväksytyn päätöksen jälkeen saat rahat takuuvuokraa varten tilillesi.

Takuuvuokra laina - Rahoitusta vuokravakuuteen

Kun olet muuttamassa uuteen vuokra-asuntoon, saatat tarvita rahoitusta takuuvuokraan. Takuuvuokra on yleensä 1-3 kuukauden vuokraa vastaava summa, jonka vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuokrasopimuksen alkaessa. Tämä summa toimii vakuutena mahdollisten vahinkojen tai maksamattomien vuokrien varalta. Takuuvuokran maksaminen voi olla iso kertakustannus, johon kaikilla ei ole varaa. Onneksi on olemassa lainaa takuuvuokraan.

Miksi harkita lainaa takuuvuokraan?

Takuuvuokra laina auttaa sinua maksamaan vuokravakuuden ilman, että joudut käyttämään kaikki säästösi siihen. Näin sinulle jää rahaa myös muuttokuluihin ja uuden kodin sisustamiseen. Laina takuuvuokraan on järkevä ratkaisu, jos haluat pitää osan säästöistäsi puskurina yllättävien menojen varalta.

Harkitessasi 45000 euron lainaa, voit käyttää osan summasta myös takuuvuokraan. Näin saat kerralla rahoituksen sekä vuokravakuuteen että muihin tarpeisiisi.

Kuinka takuuvuokra laina toimii?

Takuuvuokra lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa verkossa täyttämällä lainahakemuksen. Lainapäätöksen saat yleensä nopeasti, jopa saman päivän aikana. Kun laina on myönnetty, rahat siirretään tilillesi ja voit maksaa takuuvuokran vuokranantajalle.

Takuuvuokra lainan takaisinmaksu tapahtuu sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan ja maksuerän suuruuden. On tärkeää, että valitset sellaisen maksuerän, jonka pystyt maksamaan muiden menojesi ohella.

Mitä ottaa huomioon takuuvuokra lainaa hakiessa?

Ennen kuin haet lainaa takuuvuokraan, vertaile eri lainanantajien tarjoamia lainaehtoja. Kiinnitä huomiota lainan korkoihin, kuluihin ja takaisinmaksuaikoihin. Valitse laina, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Muista myös, että takuuvuokra laina on velkaa siinä missä muutkin lainat. Varmista, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin sovitusti. Jos olet epävarma lainan takaisinmaksukyvystäsi, harkitse muita vaihtoehtoja, kuten säästämistä etukäteen tai lainaamista läheisiltä.

Takuuvuokra laina Lainaaheti.fi:ltä

Me Lainaaheti.fi:llä tarjoamme joustavaa rahoitusta takuuvuokraan. Meiltä saat lainaa nopeasti ja vaivattomasti ilman turhaa byrokratiaa. Räätälöimme lainan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, oli kyse sitten takuuvuokrasta tai mökkilainasta.

Hae takuuvuokra lainaa meiltä jo tänään ja muuta huoletta uuteen kotiisi!

Kilpailuta lainat - Takuuvuokra laina

Usein kysytyt kysymykset

Takuuvuokralainan saaminen nopeasti on mahdollista usealta eri luotonmyöntäjältä. Suosittelemme vertailemaan eri palveluntarjoajien lainaehtoja ja korkoja, jotta löydätte teille sopivimman vaihtoehdon. Lainapäätöksen saatte yleensä välittömästi ja rahat tilillenne jopa muutamassa minuutissa. Laina-ajan ja lainasumman voitte valita joustavasti omien tarpeidenne mukaan. Autamme mielellämme löytämään teille parhaan ratkaisun takuuvuokran maksamiseen.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus