Suoraveloitusmaksu

Suoraveloitusmaksu on termi, jota käytetään kuvaamaan maksua, joka veloitetaan tilitä silloin, kun suoraveloitus tapahtuu. Tämä on yleinen käytäntö erityisesti SEPA-alueella, joka kattaa koko EU:n. Suoraveloitusmaksun ymmärtäminen on tärkeää, sillä se voi vaikuttaa yksilön taloudelliseen tilanteeseen ja päätöksentekoon. Lisäksi, Nordea ja muut pankit tarjoavat suoraveloituspalveluja, jotka usein sisältävät suoraveloitusmaksun.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Suoraveloitusmaksun vertailu
SEPA-suoraveloituspalvelut
Maksun vaikutus talouteen

Tutustu suoraveloitusmaksuihin ja niiden vaikutuksiin talouteesi Lainaaheti.fi-sivustolla.

Tutustu suoraveloitusmaksuihin

Opettele, mitä suoraveloitusmaksut ovat ja miten ne vaikuttavat talouteesi. Vertaile eri pankkien suoraveloitusmaksuja ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Tutustu SEPA-suoraveloituspalveluihin

SEPA-suoraveloitus on palvelu, joka mahdollistaa euromääräisten laskujen maksamisen koko EU-alueella. Tutustu palveluun ja sen mahdollisiin kustannuksiin.

Arvioi suoraveloitusmaksun vaikutus talouteesi

Selvitä, miten suoraveloitusmaksut vaikuttavat taloudelliseen tilanteeseesi. Ota huomioon suoraveloitusmaksut budjetoinnissasi ja taloudellisessa suunnittelussasi.

Suoraveloitusmaksu - mikä se on ja mitä sillä tehdään?

Suoraveloitusmaksu tarkoittaa maksua, joka peritään suoraveloituksen käyttämisestä. Suoraveloitus on maksutapa, jossa laskuttaja veloittaa maksun suoraan maksajan pankkitililtä. Käytännössä se tarkoittaa, että kun olet antanut laskuttajalle valtakirjan, hän saa laskun summan suoraan tililtäsi sovittuna päivänä. Valtakirja voidaan antaa verkkopankissa tai ottamalla yhteyttä pankin asiakaspalveluun.

SEPA suoraveloitus on erityisen yleinen suoraveloitusmenetelmä Euroopan alueella. SEPA tulee sanoista Single Euro Payments Area, ja se tarkoittaa yhtenäistä euromaksualueetta. SEPA suoraveloituspalvelu mahdollistaa euromääräiset maksut koko SEPA-alueella, ja se on yleisesti käytössä niin yritysten välisissä kuin yksityishenkilöidenkin maksuissa.

Suoraveloitusmaksun merkitys on siinä, että se kattaa pankin kustannukset suoraveloituspalvelun ylläpidosta ja käytöstä. Maksu voi olla kiinteä tai vaihdella suoraveloitettavan summan mukaan. On tärkeää varmistaa omasta pankista, miten suoraveloitusmaksut määräytyvät. Nordean asiakaspalveluun voi olla yhteydessä esimerkiksi chatin kautta, jos on kysyttävää suoraveloitusmaksuista.

Suoraveloitus on kätevä maksutapa, sillä se säästää aikaa ja vaivaa. Ei tarvitse muistaa eräpäiviä tai syöttää tietoja verkkopankissa, vaan maksut hoituvat automaattisesti. Suoraveloitusmaksu on pieni hinta tästä mukavuudesta.

Kilpailuta lainat - Suoraveloitusmaksu

Usein kysytyt kysymykset

Suoraveloitusmaksu on pankin perimä maksu suoraveloituksesta, joka on palvelu, jossa laskut maksetaan automaattisesti tililtä ilman erillistä toimenpidettä. Maksu peritään yleensä jokaisesta suoraveloituksesta erikseen. Suoraveloitusmaksun suuruus vaihtelee pankista toiseen. Suoraveloitusmaksu vaikuttaa pankkitilin saldoon siten, että se vähentää tilillä olevaa rahamäärää. Eli kun lasku maksetaan suoraveloituksella, tililtä veloitetaan sekä laskun summa että suoraveloitusmaksu.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus