Mitä tarkoittaa pikalaina?

Mitä tarkoittaa pikalaina? Pikalaina on nimensä mukaisesti laina, jonka voi saada nopeasti ja vaivattomasti, usein ilman vakuuksia. Pikalainat ovat yleensä pienempiä summia, jotka on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen ja ne ovat saavuttaneet suuren suosion niiden helppouden ja nopeuden ansiosta. Pikalainaa voi hakea netistä monilta eri lainantarjoajilta.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Netistä haettava
Nopea hakuprosessi
Ei vaadi vakuuksia

Tutustu pikalainan ominaisuuksiin ja hae lainaa helposti netistä!

Lainan tarpeen määrittäminen

Ennen pikalainan hakemista, määritä tarvitsemasi lainasumma ja maksuaika. Muista, että pikalaina on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Lainan hakeminen

Hae pikalainaa netistä. Hakuprosessi on nopea ja yksinkertainen, ja voit saada lainapäätöksen jopa saman päivän aikana.

Lainan takaisinmaksu

Maksa laina takaisin sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Pikalainan takaisinmaksu on tärkeää hoitaa ajallaan, jotta vältät ylimääräiset kulut.

Pikalainan määritelmä ja sen ominaisuudet

Pikalaina on nimensä mukaisesti laina, jonka voit saada nopeasti ja jopa heti tilille. Se on yleensä pienempi laina, jonka hakeminen on helppoa ja nopeaa. Pikalainan tarkoitus on tarjota rahaa nopeasti tarvitsevalle, esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseen.

Pikalainan ominaisuudet vaihtelevat lainanantajasta riippuen, mutta yleisesti ottaen ne ovat seuraavat:

Pikalainan korko ja muut kulut vaihtelevat suuresti eri lainantarjoajien välillä. Siksi onkin tärkeää vertailla eri lainojen todellista vuosikorkoa ja muita kuluja ennen lainan hakemista. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut, joten se on hyvä mittari lainojen vertailuun.

Kun puhutaan pikalainoista, usein tarkoitetaan myös pikavippejä. Pikavippi on eräänlainen pikalaina, mutta yleensä vielä pienempi ja lyhytaikaisempi. Pikavippiä voi hakea usein jopa ilman tuloja, mutta sen korot ja kulut voivat olla korkeammat kuin muissa lainoissa.

Jos siis tarvitset rahaa nopeasti ja haluat saada sen heti tilille, pikalaina voi olla hyvä vaihtoehto. Muista kuitenkin aina vertailla eri lainavaihtoehtoja ja niiden kuluja ennen lainan hakemista.

Kilpailuta lainat - Mitä tarkoittaa pikalaina?

Usein kysytyt kysymykset

Pikalaina on nopeasti myönnettävä, yleensä pienisummainen laina, jota voidaan hakea äkilliseen rahantarpeeseen. Pikalaina eroaa muista lainatyypeistä sen nopean käsittelyajan ja yksinkertaisen hakuprosessin ansiosta. Useimmiten pikalainoissa ei vaadita vakuuksia tai takaajia, ja lainasumma maksetaan tilille usein jopa saman päivän aikana. Pikalainojen korko on tyypillisesti korkeampi kuin pitkäaikaisempien lainojen, ja niiden takaisinmaksuaika on yleensä lyhyempi.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus