Lainaa pitkällä maksuajalla

Lainaa pitkällä maksuajalla on ratkaisu, kun tarvitset rahoitusta suurempiin hankintoihin tai investointeihin. LainaaHeti.fi tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa jopa useiden vuosien maksuajalla. Pitkä maksuaika mahdollistaa kuukausierien pitämisen pieninä ja lainan takaisinmaksun joustavana.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Suuret lainasummat
Pitkä maksuaika
Joustava takaisinmaksu

Tutustu LainaaHeti.fi:n tarjoamiin lainatuotteisiin ja löydä sopivin ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi!

Lainan hakeminen

Hae lainaa verkkopalvelussamme. Saat nopeasti päätöksen ja näet kaikki lainaehdot selkeästi.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen

Hyväksy lainaehdot ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti. Lainasumma siirretään tilillesi heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Lainan takaisinmaksu

Maksa laina takaisin sovitussa aikataulussa. Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko lainan pois etuajassa ilman lisäkuluja.

Miksi valita laina pitkällä maksuajalla?

Lainan ottaminen on merkittävä taloudellinen päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. Yksi tärkeä tekijä lainapäätöksessä on lainan maksuaika. Pitkä maksuaika voi tuntua aluksi houkuttelevalta, sillä se tarkoittaa usein pienempiä kuukausieriä. Mutta mitä pitkä maksuaika tarkoittaa käytännössä ja miksi se saattaa olla hyvä valinta juuri sinun tilanteeseesi?

Pitkä maksuaika - enemmän joustoa talouteen

Pitkä maksuaika antaa joustavuutta talouden suunnitteluun. Maksuajan pidentäminen pienentää kuukausittaisia lainanlyhennyksiä, mikä voi helpottaa budjetointia ja talouden hallintaa. Tämä voi olla erityisen arvokasta, jos tulosi vaihtelevat tai sinulla on muita suuria menoja, jotka vaativat huomiota.

Suuremmat lainasummat mahdollisia

Pitkä maksuaika mahdollistaa usein myös suurempien lainasummien ottamisen. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun ollaan hankkimassa asuntoa tai tekemässä muita suuria investointeja. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan kokonaiskustannukset kasvavat maksuajan pidentyessä, sillä korkoa maksetaan pidemmän ajan.

Oman talouden hallinta

Lopulta lainan pitkä maksuaika on yksi väline oman talouden hallinnassa. Se voi tarjota mahdollisuuden investoida, toteuttaa unelmia tai selvitä taloudellisista haasteista. Kuitenkin, pitkän maksuajan lainaa harkittaessa on syytä miettiä omaa taloudellista tilannetta ja tulevaisuudennäkymiä huolellisesti. On tärkeää, että lainanlyhennykset eivät muodostu liian suureksi rasitteeksi taloudelle ja että lainan takaisinmaksu on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Kuten aina lainoja harkittaessa, on suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti. LainaaHeti.fi palvelussa voit helposti vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää sinulle sopivimman ratkaisun.

Kilpailuta lainat - Lainaa pitkällä maksuajalla

Usein kysytyt kysymykset

Pitkän maksuajan lainan etuna on se, että kuukausittaiset lainanlyhennykset ovat pienempiä kuin lyhyemmän maksuajan lainassa. Tämä voi helpottaa lainan takaisinmaksua ja talouden suunnittelua. Pitkä maksuaika voi myös antaa enemmän joustovaraa, jos taloudellinen tilanne muuttuu odottamattomasti.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus