Osamaksurahoitus

Osamaksurahoitus on suosittu tapa jakaa suuremman hankinnan kustannukset useammalle kuukaudelle tai jopa vuosille. Se tarjoaa joustavan ratkaisun niille, jotka haluavat tehdä isomman ostoksen, mutta eivät halua tai pysty maksamaan sitä kerralla. Osamaksurahoituksessa ostaja maksaa tuotteen tai palvelun hinnan osissa, yleensä kuukausittain, sopimuksen mukaisesti.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Joustava maksuaikataulu
Mahdollistaa suuremmat hankinnat
Edistää taloudellista suunnittelua

Tutustu osamaksurahoituksen mahdollisuuksiin ja löydä sopiva ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi!

Valitse osamaksurahoitus

Tee päätös osamaksurahoituksesta ja valitse sopiva tuote tai palvelu.

Sovi maksuaikataulu

Sovi myyjän kanssa sopiva maksuaikataulu ja kuukausittainen maksusumma.

Nauti hankinnastasi

Nauti hankinnastasi ja maksa se sovitussa aikataulussa.

Mitä tarkoittaa osamaksurahoitus?

Osamaksurahoitus on rahoitusmuoto, jossa ostos, kuten auton hankinta, jaetaan useisiin pienempiin maksueriin. Sen sijaan, että maksaisit ostoksen heti kokonaisuudessaan, voit jakaa maksun useammalle kuukaudelle tai jopa vuosille. Tämä mahdollistaa suurempien hankintojen tekemisen ilman, että sinun tarvitsee maksaa koko summaa kerralla.

Osamaksurahoituksen yhteydessä tehdään osamaksusopimus, jossa sovitaan maksuaikataulu, kuukausittaisen maksuerän suuruus sekä mahdollinen korko. Osamaksusopimuksen ehtojen mukaan ostoksesi hinnan päälle lisätään vuosikorko, joka on osamaksun hinta. Tämä korko määräytyy yleensä ostoksen hinnan ja maksuajan mukaan.

Todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainan kustannukset huomioivan vuotuisen kustannusprosentin. Se sisältää lainan koron lisäksi myös muut mahdolliset kustannukset, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Todellisen vuosikoron avulla on helpompi vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja ja näin ollen myös osamaksurahoituksen kustannuksia.

Osamaksurahoituksessa on tärkeää huomioida, että vaikka se jakaa ostoksen hinnan useammalle kuukaudelle, se lisää ostoksen kokonaiskustannuksia koron ja muiden kulujen muodossa. Siksi onkin hyvä miettiä tarkkaan, onko osamaksurahoitus paras vaihtoehto omalle taloudelle.

Osamaksurahoitus on suosittu rahoitusmuoto erityisesti silloin, kun tehdään suurempia hankintoja, kuten autoja tai kodinkoneita. Kuitenkin, ennen osamaksurahoituksen valitsemista, kannattaa tarkastella muitakin rahoitusvaihtoehtoja ja niiden kustannuksia.

Kilpailuta lainat - Osamaksurahoitus

Usein kysytyt kysymykset

Osamaksurahoitus on eräänlainen rahoitusmuoto, jossa tuotteen tai palvelun hinta maksetaan useassa erässä, eikä kertamaksuna. Tämä voi olla esimerkiksi kuukausittain maksettava summa. Osamaksurahoituksen yhteydessä tuote tai palvelu toimii usein lainan vakuutena, eli jos maksuja ei suoriteta sovitusti, rahoittajalla on oikeus ottaa tuote takaisin. Osamaksurahoitus eroaa perinteisestä lainasta muun muassa siten, että lainaajalla on oikeus ottaa tuote takaisin, jos lainanmaksu epäonnistuu. Lisäksi osamaksurahoituksessa lainan korko ja muut ehdot ovat usein kiinteät, kun taas perinteisessä lainassa korot ja ehdot voivat vaihdella.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus