Maksuvapaat kuukaudet

Maksuvapaat kuukaudet ovat erityinen etu, jonka monet lainanantajat tarjoavat asiakkailleen. Tämä tarkoittaa, että voit pitää tauon lainan takaisinmaksusta ilman lisäkustannuksia tai seuraamuksia. Tällainen joustavuus voi olla erittäin hyödyllinen, jos kohtaat odottamattomia taloudellisia haasteita tai jos haluat vain hallita paremmin talouttasi.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Lisäjoustavuus lainan takaisinmaksuun
Ei lisäkustannuksia maksuvapaan aikana
Mahdollisuus hallita paremmin taloutta

Tutustu eri lainanantajien tarjoamiin maksuvapaisiin kuukausiin Lainaaheti.fi-sivustolla ja löydä paras ratkaisu sinulle!

Tutki lainanantajia

Selvitä, mitkä lainanantajat tarjoavat maksuvapaita kuukausia ja millä ehdoilla.

Vertaile ehtoja

Vertaile eri lainanantajien ehtoja ja arvioi, mikä sopii parhaiten sinun tilanteeseesi.

Hae lainaa

Hae lainaa valitsemaltasi lainanantajalta Lainaaheti.fi-sivuston kautta.

Maksuvapaat kuukaudet: Mitä ne tarkoittavat?

Maksuvapaat kuukaudet ovat termi, jota pankit käyttävät kuvaamaan mahdollisuutta lykätä lainan lyhennyksiä tietyn ajanjakson ajan. Tämä tarkoittaa, että voit pitää tauon lainasi lyhentämisestä ilman, että se vaikuttaa negatiivisesti luottotietoihisi tai aiheuttaa lisäkuluja.

Maksuvapaan kuukauden aikana lainaa ei tarvitse maksaa pois, mutta korkoja kertyy normaalisti. Maksuvapaan kuukauden jälkeen lainan lyhennykset jatkuvat normaalisti. Maksuvapaa kuukausi voidaan myöntää esimerkiksi taloudellisen tilanteen muuttuessa yllättäen tai jos haluat joustoa talouteesi.

Jos haluat hakea maksuvapaata kuukautta, sinun tulee olla yhteydessä pankkiisi. Useimmiten pankit tarjoavat mahdollisuuden hakea maksuvapaata kuukautta verkkopankin tai mobiilisovelluksen kautta. Voit myös soittaa pankkiin tai käydä konttorissa henkilökohtaisesti.

On tärkeää muistaa, että maksuvapaan kuukauden myöntämiseen liittyy usein tiettyjä ehtoja. Esimerkiksi lainan tulee olla ollut käytössä tietyn ajan ennen kuin maksuvapaata kuukautta voidaan hakea. Lisäksi maksuvapaita kuukausia voidaan myöntää vain tietty määrä laina-aikana.

Ennen maksuvapaan kuukauden hakemista kannattaa tutustua pankin ehtoihin ja varmistaa, että ymmärtää, mitä maksuvapaa kuukausi tarkoittaa omassa lainatilanteessa. Näin voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen taloutesi kannalta.

Kilpailuta lainat - Maksuvapaat kuukaudet

Usein kysytyt kysymykset

Maksuvapaat kuukaudet lainan takaisinmaksussa tarkoittavat sellaisia kuukausia, jolloin lainanottaja ei ole velvollinen maksamaan lainaansa takaisin. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi tilanteissa, joissa lainanottajan taloudellinen tilanne on tilapäisesti heikentynyt. Maksuvapaat kuukaudet on sovittava erikseen lainanantajan kanssa ja ne voivat lisätä laina-aikaa sekä kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus