Lainaa auton korjaukseen

Autokorjauslaina voi olla kätevä ratkaisu, kun autosi tarvitsee korjausta tai huoltoa etkä halua käyttää säästöjäsi tai luottokorttia kulujen kattamiseen. Lainaa auton korjaukseen voi hakea useista eri paikoista, ja lainan ehdot vaihtelevat lainanantajasta riippuen. Vertailemalla eri vaihtoehtoja löydät itsellesi sopivimman lainan auton korjaamiseen.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Joustava laina auton korjaukseen
Kilpailukykyiset korot ja lainaehdot
Nopeasti rahaa auton huoltoon

Ota yhteyttä ja kysy lisää autokorjauslainasta!

Hae lainaa verkossa

Täytä lainahakemus verkossa muutamassa minuutissa.

Saat lainapäätöksen

Lainapäätös tulee yleensä nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Rahat tilillesi

Kun laina on hyväksytty, saat rahat suoraan pankkitilillesi.

Lainaa auton korjaukseen - rahoitusratkaisuja yllättäviin menoihin

Auton hajoaminen ja siitä aiheutuvat korjauskulut voivat tulla täysin yllättäen, jolloin rahoituksen järjestäminen voi olla haastavaa. Onneksi markkinoilla on tarjolla erilaisia lainatuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti juuri tällaisiin tilanteisiin. Oli kyseessä sitten vakuudellinen tai vakuudeton laina, voimme auttaa sinua löytämään sopivan ratkaisun auton korjaukseen.

Vakuudeton laina auton korjaukseen

Mikäli et halua tai voi käyttää omaisuuttasi lainan vakuutena, on vakuudeton laina erinomainen vaihtoehto auton korjauskulujen kattamiseen. Vakuudettoman lainan etuna on nopea ja vaivaton hakuprosessi, sillä vakuuksia ei tarvitse erikseen arvioida tai pantata. Lainamäärät vaihtelevat tyypillisesti muutamasta tuhannesta aina useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin, joten vakuudettomalla lainalla voidaan kattaa suuremmatkin autokorjauksen kustannukset.

Vakuudellinen laina isompiin korjauskuluihin

Jos auton korjaus vaatii merkittävämpää rahoitusta, voi vakuudellinen laina olla paras ratkaisu. Vakuudellisella lainalla tarkoitetaan lainaa, jossa lainan vakuudeksi asetetaan omaisuutta, kuten asunto tai muu kiinteistö. Vakuuden ansiosta lainamäärät voivat olla huomattavasti suurempia kuin vakuudettomissa lainoissa - jopa 50000 euroa tai enemmän. Vakuudellisen lainan korko on myös tyypillisesti matalampi kuin vakuudettomissa lainoissa juuri vakuuden tuoman lisäturvan ansiosta.

Autokorjauslainan hakeminen

Autokorjauslainan hakeminen onnistuu kätevästi netissä täyttämällä lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja päätöksen saat tyypillisesti saman päivän aikana. Lainasummat vaihtelevat muutamasta tuhannesta aina useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin, joten voit hakea juuri sen suuruista lainaa kuin korjaukseen tarvitset. Esimerkiksi 6000 euron lainalla voidaan kattaa jo merkittävä osa auton korjauskuluista.

Auton korjaus osamaksulla

Mikäli haluat jakaa auton korjauskulut pidemmälle aikavälille, voi autolaina olla hyvä vaihtoehto. Autolaina on käytännössä osamaksusopimus, jossa lainan vakuutena toimii ostettava auto. Näin ollen autolainaa voidaan hyödyntää myös auton korjaukseen liittyvien kulujen kattamisessa. Autolainan maksuaika on tyypillisesti useita vuosia, jolloin kuukausierä pysyy maltillisena suuremmastakin lainasummasta huolimatta.

Joustoluotto yllättäviin autokorjauskuluihin

Joustoluotto on kätevä rahoitusmuoto yllättäviin menoihin, kuten auton hajoamiseen. Joustoluotossa sinulle myönnetään tietty luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa luottoa käyttöösi oman tarpeesi mukaan. Luoton takaisinmaksu tapahtuu joustavasti omaan tahtiisi, ja korko maksetaan vain käytössä olevasta luoton määrästä. Joustoluotto onkin hyvä ratkaisu, mikäli et ole varma tarkalleen, paljonko rahaa auton korjaukseen lopulta tarvitset. Luottorajat vaihtelevat tyypillisesti muutamasta tuhannesta aina 25000 euroon tai jopa suuremmiksi.

Kilpailuta lainat - Lainaa auton korjaukseen

Usein kysytyt kysymykset

Auton korjaukseen on mahdollista saada nopeasti lainaa useilta eri lainanmyöntäjiltä. Lainaaheti.fi palvelussa voit täyttää lainahakemuksen, joka välitetään automaattisesti useille pankeille ja rahoitusyhtiöille. Näin saat nopeasti useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Lainapäätöksen saat yleensä välittömästi ja rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Lainasummat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin, joten auton korjauskuluihin löytyy varmasti sopiva laina. Laina-ajat ovat joustavia muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Voit siis räätälöidä lainan juuri omaan tilanteeseesi sopivaksi.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus