Mitä tarkoittaa joustoluotto?

Joustoluotto on joustava lainamuoto, joka tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden nostaa lainaa tarpeen mukaan. Se on ikään kuin virtuaalinen luottokortti, jossa sekä lainan suuruus että takaisinmaksuaika määritellään hakijan tarpeiden mukaan. Joustoluotto on vakuudeton laina, joka joustaa nostettavan lainasumman sekä maksuajan puitteissa. Tässä artikkelissa käydään tarkemmin läpi, mitä joustoluotto tarkoittaa ja mitä sinun tulisi tietää ennen joustoluoton hakemista.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Joustoluotto on vakuudeton
Joustoluotto joustaa tarpeen mukaan
Joustoluotto on jatkuva sopimus

Tutustu tarkemmin joustoluoton ehtoihin ja hyötyihin Lainaaheti.fi -sivustolla.

Joustoluoton hakeminen

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä lainahakemus sivustolla ja saat päätöksen usein jo saman päivän aikana.

Joustoluoton nostaminen

Voit nostaa joustoluottoa tarpeesi mukaan - koko luottorajan kerralla tai useammassa erässä. Joustoluotto toimii kuin luottokortti, joten voit nostaa luottoa aina kun tarvitset.

Joustoluoton takaisinmaksu

Joustoluoton takaisinmaksu on joustavaa. Voit maksaa lainaa takaisin omassa tahdissasi, kunhan noudatat sovittuja ehtoja. Kun maksat lainaa takaisin, vapautuu luottoa uudelleen käyttöösi.

Joustoluoton perusteet ja toimintaperiaate

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava lainatuote, joka mahdollistaa rahoituksen tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa luottoa tilillesi tarpeesi mukaan, aina luottorajaan asti. Joustoluottoa voidaan pitää eräänlaisena kulutusluottona, mutta sen toimintaperiaate on hieman erilainen.

Joustoluoton suurin etu on sen joustavuus. Kun luottopäätös on myönnetty, voit nostaa rahaa tilillesi juuri silloin kun sitä tarvitset. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse nostaa koko luottoa heti, vaan voit käyttää sitä tarpeen mukaan. Joustoluottoa voit siis käyttää kuin luottokorttia, mutta ilman fyysistä korttia.

Joustoluoton korko määräytyy nostetun luoton mukaan. Korko lasketaan aina vain nostetulle luotolle, ei myönnetylle luottorajalle. Tämä tarkoittaa, että jos et nosta koko luottoa, et myöskään maksa korkoa koko luottosummalle. Joustoluoton todellinen vuosikorko voi kuitenkin olla korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainan, joten joustoluoton käyttöä kannattaa harkita tarkasti.

Joustoluoton takaisinmaksu on myös joustavaa. Voit maksaa lainaa takaisin omaan tahtiisi, kunhan minimilyhennykset tulevat maksetuksi joka kuukausi. Joustoluottoa voi myös lyhentää nopeammin ilman lisäkuluja, mikäli taloudellinen tilanne sen sallii.

Joustoluotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti ja haluat pitää taloutesi joustavana. Joustoluottoa voit hakea netistä, ja lainapäätöksen saat yleensä heti. Joustolainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat, luottokelpoiset henkilöt. Joustoluottoa myönnetään yleensä ilman vakuuksia tai takaajia.

Kilpailuta lainat - Mitä tarkoittaa joustoluotto?

Usein kysytyt kysymykset

Joustoluotto on joustava lainamuoto, jossa luotonantaja määrittää luottorajan, jonka puitteissa asiakas voi nostaa rahaa tarpeensa mukaan. Asiakas maksaa korkoa vain siitä summasta, jonka hän on todellisuudessa nostanut luotosta. Tämä eroaa perinteisestä lainasta siten, että perinteisessä lainassa koko lainasumma maksetaan asiakkaalle kerralla ja korot lasketaan koko lainasummalle alusta alkaen. Joustoluotossa asiakas voi itse päättää, milloin ja kuinka paljon rahaa nostaa luottorajan puitteissa, ja korkoja maksetaan vain nostetulle summalle.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus