Yhdistelmälaina

Yhdistelmälaina on joustava lainamuoto, jossa yhdistyvät sekä vakuudellinen että vakuudeton laina. Lainaaheti.fi tarjoaa yhdistelmälainoja, jotka auttavat yhdistämään lainasi. Yhdistelmälaina sopii hyvin esimerkiksi silloin, kun haluat yhdistää lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Yhdistää vakuudellisen ja vakuudettoman lainan
Joustava lainamuoto erilaisiin rahoitustarpeisiin
Hae yhdistelmälainaa kätevästi verkossa

Tutustu yhdistelmälainan etuihin ja hae lainaa jo tänään Lainaaheti.fi:stä.

Valitse lainasumma ja laina-aika

Määrittele, kuinka paljon tarvitset lainaa ja kuinka pitkäksi aikaa.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus huolellisesti ja toimita tarvittavat liitteet.

Odota lainapäätöstä

Saat lainapäätöksen yleensä nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Yhdistelmälaina – Joustava ratkaisu rahoitustarpeisiin

Yhdistelmälaina tarjoaa joustavan ratkaisun erilaisiin rahoitustarpeisiin. Se on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahoitusta useampaan eri kohteeseen tai haluat yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Yhdistelmälainalla voit saada lainaa heti tilille netistä jopa 60000 euroon asti.

Yhdistelmälainan edut

Yhdistelmälaina tuo mukanaan monia etuja verrattuna erillisiin lainoihin:

Yhdistelmälaina sopii erinomaisesti esimerkiksi remonttiin, auton hankintaan tai vaikkapa häiden järjestämiseen. Voit myös yhdistää olemassa olevat kalliimmat lainasi ja luottokorttisaldosi edullisempaan yhdistelmälainaan, jolloin säästät korkokuluissa.

Näin haet yhdistelmälainaa

Yhdistelmälainan hakeminen on vaivatonta:

  1. Täytä lainahakemus netissä
  2. Saat lainapäätöksen nopeasti, usein jopa minuuteissa
  3. Hyväksy lainatarjous sähköisesti
  4. Rahat siirtyvät tilillesi jopa saman päivän aikana

Ennen lainan hakemista on tärkeää arvioida oma maksukykysi realistisesti. Laina-aika ja lyhennystapa vaikuttavat kuukausierän suuruuteen. Pidempi laina-aika pienentää kuukausierää, mutta nostaa kokonaiskorkokustannuksia.

Yhdistelmälaina - joustava kumppani arjen rahoitustarpeisiin

Oli rahoitustarpeesi sitten pieni tai suuri, yhdistelmälaina tarjoaa joustavan ratkaisun. Hae lainaa jo tänään ja toteuta unelmasi!

Kilpailuta lainat - Yhdistelmälaina

Usein kysytyt kysymykset

Yhdistelmälaina on lainatuote, jossa yhdistetään vakuudellinen ja vakuudeton laina. Tämä tarkoittaa sitä, että osa lainasummasta on vakuudellista lainaa, jossa lainan vakuutena toimii esimerkiksi asunto tai muu omaisuus, ja osa lainasummasta on vakuudetonta lainaa, joka ei vaadi erillistä vakuutta. Yhdistelmälaina eroaa tavallisesta lainasta siten, että se mahdollistaa suuremman lainasumman saamisen kuin pelkkä vakuudeton laina. Vakuudellisen osuuden ansiosta lainan kokonaiskorko on myös yleensä alhaisempi kuin pelkässä vakuudettomassa lainassa. Yhdistelmälaina tarjoaa siis joustavuutta ja mahdollisuuden saada edullisempaa lainaa suuremmalla summalla. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä yhdistelmälainoja, joissa vakuudellisen ja vakuudettoman osuuden suhde määritellään asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivan lainakokonaisuuden.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus