E-lasku

E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka laskuttaja lähettää asiakkaan verkkopankkiin. E-lasku on helppo tapa maksaa laskuja, koska e-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. E-laskun käyttö on ympäristöystävällistä ja maksutonta. Laskuja voi tarkastella ja maksaa suoraan verkkopankissa.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

E-lasku säästää paperia ja on ympäristöystävällinen vaihtoehto.
E-laskun voi maksaa helposti suoraan verkkopankissa.
E-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku.

Siirry käyttämään e-laskua ja helpota arkeasi!

E-laskun tilaaminen

E-laskun voi tilata suoraan verkkopankissa. Useimmiten riittää, että valitsee laskuttajan listasta ja seuraa ohjeita.

E-laskun vastaanottaminen

Kun olet tilannut e-laskun, saat laskut suoraan verkkopankkiisi. Voit tarkastella laskuja ja hyväksyä ne maksuun.

E-laskun maksaminen

E-laskun maksaminen on helppoa. Laskun tiedot ovat valmiina, joten sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä maksu.

E-laskun määritelmä ja sen hyödyt

E-lasku on sähköinen versio perinteisestä paperilaskusta, jonka saat suoraan verkkopankkiisi. E-laskun voit tilata laskuttajalta, joka lähettää laskun tiedot automaattisesti verkkopankkiisi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse enää syöttää laskun tietoja erikseen, vaan voit hyväksyä maksun suoraan verkkopankissasi.

E-laskun käyttöön ottaminen on helppoa. Voit tilata e-laskun joko suoraan laskuttajan verkkosivuilta tai oman verkkopankkisi kautta. Kun olet tilannut e-laskun, saat jatkossa laskut suoraan verkkopankkiisi. E-laskun voit myös muuttaa verkkolaskuksi, joka lähetetään suoraan kirjanpitojärjestelmääsi.

E-laskun hyödyt ovat moninaiset. Ensinnäkin, e-lasku säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse enää syöttää laskun tietoja erikseen. Toiseksi, e-lasku on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se vähentää paperin käyttöä. Kolmanneksi, e-lasku vähentää virheiden mahdollisuutta, sillä laskun tiedot siirtyvät suoraan laskuttajalta verkkopankkiisi.

On myös huomionarvoista, että e-laskun käyttö ei sulje pois mahdollisuutta tarkistaa laskun tietoja. Voit edelleen tarkistaa laskun tiedot ennen maksun hyväksymistä. Mikäli huomaat virheen, voit ilmoittaa siitä suoraan laskuttajalle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että e-lasku tekee laskujen maksamisesta helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Se on nykyaikainen tapa hoitaa laskut, joka säästää aikaa ja vaivaa sekä vähentää virheiden mahdollisuutta.

Kilpailuta lainat - E-lasku

Usein kysytyt kysymykset

E-lasku on lasku, joka lähetetään ja vastaanotetaan sähköisesti. Se on ekologinen ja nopea tapa hoitaa laskutus, sillä se säästää paperia ja postikuluja. E-lasku eroaa paperilaskusta siten, että se saapuu suoraan laskun saajan verkkopankkiin tai muuhun sähköiseen laskutusjärjestelmään, eikä sitä tarvitse erikseen skannata tai syöttää tietoja käsin. Lisäksi e-lasku on turvallisempi, sillä se ei joudu hukkaan postissa eikä sitä voi varastaa.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus