Lainaa osakkeita vastaan

Osakkeet ovat monille tuttu sijoituskohde, mutta niitä voi myös käyttää lainan vakuutena. Lainaa osakkeita vastaan tarjoavat palvelut mahdollistavat rahoituksen saamisen ilman osakkeiden myymistä. Tämä voi olla kätevä vaihtoehto, kun tarvitsee käteistä, mutta ei halua luopua omistamistaan osakkeista.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Osakkeet vakuutena
Ei osakkeiden myyntiä
Joustava laina

Tutustu lainapalveluihin ja hae lainaa kätevästi osakkeita vastaan.

Selvitä lainaehdot

Tutustu huolella lainaehtoihin ja varmista, että ymmärrät lainan kustannukset ja takaisinmaksun ehdot.

Toimita vakuudet

Siirrä osakkeet lainanantajan hallintaan lainan vakuudeksi sovituksi ajaksi.

Saa rahoitus käyttöösi

Kun vakuudet on toimitettu ja lainaehdot hyväksytty, saat sovitun rahoituksen tilillesi.

Lainaa osakkeita vastaan - Uusi tapa saada rahoitusta

Osakkeita vastaan lainaaminen on moderni ja joustava tapa hankkia rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Tämä lainamuoto mahdollistaa varojen saamisen käyttämällä vakuutena omistamiasi osakkeita, jolloin voit saada lainaa ilman perinteisiä vakuuksia kuten asuntoa tai muuta omaisuutta.

Miten lainaaminen osakkeita vastaan toimii?

Prosessi on yksinkertainen: lainanantaja arvioi omistamiesi osakkeiden arvon ja myöntää lainan niiden perusteella. Lainamäärä on tyypillisesti tietty prosenttiosuus osakkeiden markkina-arvosta. Laina-aika ja korot vaihtelevat lainanantajasta riippuen, mutta yleensä ehdot ovat joustavampia kuin perinteisissä lainoissa.

On tärkeää huomioida, että vaikka käytätkin osakkeita vakuutena, säilytät silti omistusoikeuden niihin laina-ajan. Näin ollen voit hyötyä mahdollisista osingoista ja osakkeiden arvonnoususta myös lainan aikana.

Kenelle laina osakkeita vastaan sopii?

Tämä rahoitusmuoto soveltuu erinomaisesti henkilöille, joilla on merkittävä osakesalkku, mutta jotka tarvitsevat käteisvaroja ilman osakkeiden myymistä. Oli kyseessä sitten yllättävä rahoitustarve, sijoitusmahdollisuus tai vaikkapa 25000 euron lainan tarve suurempaan hankintaan, osakkeet vakuutena tarjoavat joustavan ratkaisun.

Laina osakkeita vastaan voi sopia myös yrittäjille tai sijoittajille, jotka haluavat hyödyntää osakeomistustaan liiketoiminnan kasvattamiseen tai uusiin sijoituksiin. Verrattuna perinteisiin yritys- tai sijoituslainoihin, osakkeet vakuutena voivat tarjota edullisemman ja nopeamman rahoituksen.

Lainan hakeminen ja ehdot

Lainan hakeminen osakkeita vastaan on vaivatonta ja nopeaa. Useimmat lainanantajat tarjoavat online-hakemuksia, joissa voit listata omistamiesi osakkeiden tiedot ja toivotun lainasumman. Lainapäätöksen saa yleensä nopeasti, jopa muutamassa päivässä.

Lainaehdot, kuten laina-aika, korko ja lyhennystapa, räätälöidään tyypillisesti asiakkaan tilanteen mukaan. Pienemmissä lainoissa, kuten 500 euron lainassa, laina-aika voi olla lyhyempi ja lyhennykset joustavampia. Suuremmissa lainoissa taas ehdot voivat olla pidempiä ja räätälöidympiä.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan laina osakkeita vastaan on moderni ja joustava rahoitusratkaisu moniin tarpeisiin. Se mahdollistaa käteisvarojen saamisen ilman osakeomistusten myymistä, tarjoten samalla räätälöityjä lainaehtoja. Jos omistat merkittävän osakesalkun ja tarvitset rahoitusta, tämä vaihtoehto voi olla juuri sinulle sopiva.

Kilpailuta lainat - Lainaa osakkeita vastaan

Usein kysytyt kysymykset

Lainan määrä riippuu osakkeidesi arvosta ja siitä, kuinka suuren osan tästä arvosta voimme hyväksyä vakuudeksi. Tyypillisesti myönnämme lainaa noin 50-70% osakkeiden markkina-arvosta, mutta tämä vaihtelee tapauskohtaisesti. Suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme arvioida osakkeidesi soveltuvuuden lainan vakuudeksi ja tarjota teille henkilökohtaisen lainatarjouksen. Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus