Lainaa perintöveroon

Perintövero voi tulla yllätyksenä ja aiheuttaa taloudellista painetta perinnön saajalle. Lainaa perintöveron maksuun on mahdollista saada, jotta vältytään omaisuuden realisoinnilta veron maksamiseksi. Perintöverolaina auttaa selviytymään veronmaksusta ja antaa aikaa suunnitella taloutta pidemmällä tähtäimellä. Lainaaheti.fi tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa perintöveron maksamiseen kätevästi verkossa.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Apua yllättäviin perinnöstä aiheutuviin kuluihin
Mahdollisuus välttää omaisuuden realisointi
Aikaa suunnitella taloutta pitkällä tähtäimellä

Ota taloutesi haltuun perintöverolainan avulla. Hae lainaa kätevästi verkossa jo tänään.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus helposti verkossa muutamassa minuutissa.

Saa lainapäätös

Saat alustavan lainapäätöksen nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Maksa perintövero

Saatuasi lainan tilillesi, voit maksaa perintöveron ja suunnitella talouttasi eteenpäin.

Perintövero ja sen maksaminen

Perintövero on vero, joka tulee maksettavaksi perinnönsaajalle perintöosuudesta. Veron suuruus riippuu perinnön arvosta sekä perinnönsaajan ja perinnönjättäjän sukulaisuussuhteesta. Perintöveron maksuun on aikaa kolme kuukautta perukirjan jättämisestä, mutta joskus voi olla haastavaa saada tarvittava summa kasaan näin lyhyessä ajassa.

Perintöveron määräytyminen

Perintöveron määrä lasketaan perinnön arvon ja sukulaisuussuhteen perusteella. Mitä läheisempi sukulaisuussuhde, sitä pienempi on maksettava vero. Perintöveroa ei tarvitse maksaa alle 20 000 euron perinnöstä. Tämän ylittävältä osalta vero määräytyy progressiivisesti.

Perintöveron maksaminen

Perintövero tulee maksaa kolmen kuukauden kuluessa perukirjan jättämisestä. Maksuaikaa on mahdollista saada lisää erillisellä hakemuksella. Jos perintöveron maksaminen tuottaa vaikeuksia, voi olla järkevää harkita lainan ottamista veron maksamiseksi. Näin vältytään viivästyskoroilta ja muilta seuraamuksilta.

Lainaa perintöveron maksuun

Jos perintöveron maksaminen tuottaa vaikeuksia, voi lainojen vertailu olla järkevää sopivan lainan löytämiseksi perintöveron maksuun. Vertailemalla eri lainatarjouksia voi löytää edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon juuri omaan tilanteeseen. Esimerkiksi 15000 euron lainalla voi olla mahdollista kattaa perintöveron maksu kokonaisuudessaan.

Toinen vaihtoehto perintöveron maksuun voi olla olemassa olevien lainojen yhdistäminen yhdistelylainalla. Näin voi saada perintöveron maksuun tarvittavan summan ja samalla selkeyttää omaa lainatilannetta sekä mahdollisesti säästää lainakuluissa.

Yhteenveto

Perintövero on maksettava kolmen kuukauden kuluessa perukirjan jättämisestä. Jos tarvittavaa summaa ei ole saatavilla, verolaina voi olla hyvä ratkaisu veron maksuun. Vertailemalla eri lainavaihtoehtoja voi löytää sopivimman ratkaisun omaan tilanteeseen ja varmistaa, että perintövero tulee hoidettua ajallaan ilman ikäviä seuraamuksia.

Kilpailuta lainat - Lainaa perintöveroon

Usein kysytyt kysymykset

Perintöveron maksamiseen on mahdollista saada lainaa useilta eri lainanmyöntäjiltä. Lainamarkkinoilla on tarjolla erityisesti perintöveron maksamiseen tarkoitettuja lainoja, joiden ehdot ja laina-ajat on räätälöity juuri tähän tarkoitukseen sopiviksi. Lainaa voi hakea esimerkiksi pankeista, rahoitusyhtiöistä tai muilta luotonmyöntäjiltä. Lainan saaminen edellyttää yleensä säännöllisiä tuloja ja hyvää maksukykyä. Lainan vakuudeksi voidaan tarvita esimerkiksi kiinteistö tai muu omaisuus. Lainan korko ja muut kulut vaihtelevat lainanmyöntäjästä riippuen, joten eri vaihtoehtoja kannattaa vertailla huolellisesti ennen lainapäätöksen tekemistä. Autamme mielellämme sopivan lainan löytämisessä ja tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa perintöveron maksamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus