Kulutusluotto Lainojen yhdistäminen
Kilpailuta 50 - 50 000€ lainat Etsimme edullisimman luotonantajan ja sähköpostitamme lainatarjouksen 15 minuutissa!
1. Laina & takaisinmaksuaika 2. Henkilötiedot 3. Työ & asunto
Hyväksyn yleiset palveluehdot.

Sinun tulee hyväksyä yleiset palveluehdot hakeaksesi lainaa!

Sinun tulee täyttää kaikki kentät hakeaksesi lainaa!

Tyypilliselle lainasummalle 5000 euroa laskettu kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko (APR) on 9,88%, kun laina-aika on kolme vuotta, lainan perustamiskustannukset 50€, hoitokulut 2€/kk ja esimerkkikorko on 8%. Tällöin takaisinmaksettava summa on 5 762,55€ eli 160,07€/kk. Lopullinen vuosikorko on 3% - 50,5% riippuen lainasummasta, maksuajasta ja luotonantajan tarjoamasta sopimuksesta. Tarjottavat lainat ovat 50€ - 50 000€ ja lainasummasta riippuen laina-aika 90 päivää - 15 vuotta.

Remonttilaina 500 – 50 000€

Hae remonttilainaa 500 eurosta aina 50 000 euroon jopa kymmenen vuoden laina-ajalla ja saat lainatarjouksen heti. Voit hakea myös pienempääkin lainaa remonttia varten. Olitpa remontoimassa asuntoasi tai kesämökkiä, niin voit saada remonttilainaa 50 000 euroon saakka.

Onko edessä keittiö- tai kylpyhuoneremontti vai haluatko muuten kunnostaa asuntoasi? Lainaaheti.fin kautta voit kilpailuttaa lainan tarpeesi ja valita juuri oikean lainan remonttia varten. Kilpailutamme lainahakemuksesi kaikkien kulutusluottojen, vertaislainojen, tililuottojen ja pikalainojen välillä - valitse luotonantaja, joka tarjoaa sinulle sopivan kuukausilyhennyksen.

Hae remonttilainaa »


Vakuudetonta remonttilainaa netistä

Tyypillinen remonttilaina on muutaman tuhannen euron kulutusluotto, mutta myös muita vaihtoehtoja on. Vertaislaina maksetaan myös kuukausierissä, joten sekin sopii hyvin suuremman remontin rahoittamiseen. Maksukyvystäsi riippuen voit maksaa remonttilainan takaisin nopeasti ja pisimmillään saat maksuaikaa kymmnen vuotta. Täytä lainahakemus, niin etsimme sinulle kaikki mahdolliset vaihtoehdot remontin rahoittamiseen.

Mikäli sinun tarvitsee tehdä vain pienempiä korjauksia, niin tililuotto tai pikalaina voivat myös olla sopiva vaihtoehto. Ne sopivat myös hyvin, jos sinulla on hajonnut kodinkone ja tarvitset yllättäen vain lyhyeksi aikaa rahaa ja maksat velkasi nopeasti takaisin. Pystyt tällöin maksamaan kodin hankkinnat helposti osamaksulla.

Lainaaheti.fin kautta saat remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Osa luotonantajista saattaa kysyä liitetiedostona todisteita tuloistasi, mutta osa maksaa erityisesti pienemmät remonttilainat tilillesi, jos luottotietosi ovat kunnossa.

Hae remonttilainaa »


Lainanhakeminen remontointia varten

Täytä lainahakemus sivun yläreunasta, niin kilpailutamme luotonantajat puolestasi. Saat muutaman minuutin sisällä lainatarjouksen sähköpostiisi. Valitse sinulle kokonaiskuluilta edullisin tai sopivan kokoista kuukausierää tarjoava luotonantaja.

Kannattaa huomata, että remontoimisesta saat kotitalousvähennystä 45% arvolisäverollisen työn osuudesta. Yhden henkilön enimmäismäärä on tällä hetkellä 2400 euroa ja pariskunta voi vähentää verotuksessa yhteensä 4800 euroa. Ajankohtaiset kotitalousvähennysten määrät ja tiedot kotitalousvähennyksen ilmottamisesta löydät verottajan sivuilta: https://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

Remonttilainaa kannattaa hakea ajoissa, eikä venyttää asunnon tai kesämökin korjaamista. Erityisesti vesivaurioiden ja vastaavien vahinkojen sattuessa odottaminen voi tulla kalliiksi. Mikäli vahinko laajenee tai tehdä koko rakennuksesta asuinkelvottoman.

Kun olet saanut remonttilainan, niin kilpailuta myös korjaustyöt, mikäli et aio niitä tehdä itse. Pyydä useampi tarjous remontoinnista ja valitse niistä edullinen toimija, johon luotat. Voit myös selvittää ensin remontin lopulliset kustannukset ja tämän jälkeen hakea oikean suuruista lainaa. Remonttilaina kannattaa mitoittaa niin, että otat hieman ylimääräistä, koska yleensä remontin yhteydessä syntyy yllättäviä pieniä lisäkuluja.

Hae remonttilainaa »