Tililuotto

Tililuotto on uudentyyppinen lainatuote, joka tarjoaa joustavuutta ja helppoutta rahoituksen hallintaan. Se toimii kuin luottokortti, jossa luottoraja on sovittu etukäteen ja voit nostaa siitä rahaa tarpeen mukaan. Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain ja korko määräytyy nostetun summan mukaan.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Joustava luottoraja
Korko määräytyy nostojen mukaan
Sopii yllättäviin menoihin

Hae tililuottoa jo tänään ja varmista taloudellinen joustavuus!

Tililuoton hakeminen

Hae tililuottoa netissä tai pankissa. Tarvitset tähän henkilökohtaiset tietosi sekä tiedot tuloistasi.

Luottorajan määrittäminen

Määritä itsellesi sopiva luottoraja. Muista, että korko määräytyy nostetun summan mukaan.

Rahan nostaminen

Voit nostaa rahaa tililuotolta tarpeesi mukaan. Maksa luottoa takaisin kuukausittain.

Mitä tarkoittaa tililuotto?

Tililuotto on joustava rahoitusmuoto, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden nostaa rahaa tililuoton luottorajaa vastaavan summan verran aina tarpeen mukaan. Toisin kuin perinteinen laina, tililuotto on jatkuva luotto, jota voit käyttää juuri silloin kun tarvitset ja maksaa takaisin omassa tahdissasi.

Tililuoton toimintaperiaate

Tililuotto toimii kuin luottokortti ilman fyysistä korttia. Kun haet tililuottoa, sinulle avataan luottotili, johon määritellään luottoraja. Tämä luottoraja määrittää, kuinka paljon rahaa voit nostaa tililuotolta. Voit tehdä nostoja luottotililtäsi aina tarpeesi mukaan, ja maksat korkoa vain nostamastasi summasta. Muita nimiä tililuotolle on joustoluotto tai joustolaina.

Tililuoton hyödyt

Tililuotolla on useita etuja. Se on joustava rahoitusmuoto, joka antaa sinulle vapauden päättää, milloin ja kuinka paljon rahaa tarvitset. Voit tehdä nostoja luottotililtäsi aina tarpeen mukaan, ja maksat takaisin vain käyttämäsi luoton. Lisäksi tililuoton avulla saat rahat käyttöösi nopeasti, yleensä jopa saman päivän aikana.

Tililuoton haku ja käyttö

Tililuoton hakeminen on yksinkertaista. Voit hakea tililuottoa netin kautta ja saada luottopäätöksen nopeasti. Kun tililuotto on myönnetty, voit tehdä nostoja luottotililtäsi aina tarpeen mukaan. Muista kuitenkin, että tililuotto on lainaa, joka tulee maksaa takaisin. Kannattaa siis aina harkita tarkkaan, kuinka paljon rahaa todella tarvitset ja kuinka paljon voit maksaa takaisin.

Kilpailuta lainat - Tililuotto

Usein kysytyt kysymykset

Tililuotto on jatkuva luotto, joka on käytettävissäsi aina kun tarvitset sitä. Se toimii käytännössä samalla tavalla kuin luottokortti, eli voit nostaa luottoa tililtäsi aina tarpeen mukaan ja maksaa sitä takaisin omaan tahtiisi. Tililuoton suuruus määritetään yleensä etukäteen ja se voi vaihdella esimerkiksi 2000-10 000 euroon. Kulutusluotto taas on kertaluonteinen laina, jonka saat kerralla tilillesi ja jonka takaisinmaksu sovitaan etukäteen tiettyyn aikatauluun. Kulutusluotossa koko lainasumma on käytettävissä heti, ja sitä lyhennetään sovitussa aikataulussa. Ero tililuoton ja kulutusluoton välillä on siis se, että tililuottoa voit nostaa ja maksaa takaisin joustavasti oman tarpeesi mukaan, kun taas kulutusluotto maksetaan sinulle kerralla ja sen takaisinmaksu on sovittu tietyn aikataulun mukaan.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus