Säästötili

Säästötili on pankkitili, joka on erityisesti suunniteltu säästämiseen. Tämä tili on yksi suosituimmista tavoista säästää rahaa, koska se tarjoaa turvallisen ympäristön varojen säilyttämiseen ja kasvattamiseen korkojen avulla. Säästötilin toimintaperiaatteet ja hyödyt voivat vaihdella pankista toiseen, mutta yleisesti ottaen ne tarjoavat käyttäjilleen mahdollisuuden kasvattaa omaisuuttaan vaivattomasti.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Turvallinen säästämisen muoto
Korkotuottojen mahdollisuus
Ei pankkikorttia

Tutustu säästötilin mahdollisuuksiin ja aloita säästäminen jo tänään Lainaaheti.fi sivustolla!

Säästötilin avaaminen

Säästötilin avaaminen on helppoa. Valitse itsellesi sopiva pankki ja tee tiliä koskeva sopimus. Säästötilin voi avata joko verkossa tai pankin konttorissa.

Rahan tallettaminen säästötilille

Talleta rahaa säästötilillesi. Voit tehdä yksittäisiä talletuksia tai asettaa automaattisia siirtoja, jotka siirtävät tietyn summan tilillesi säännöllisesti.

Korkojen kerryttäminen

Rahasi alkavat kerryttämään korkoa heti, kun ne ovat säästötilillä. Korko lasketaan yleensä päivittäin ja se maksetaan tilillesi yleensä kerran vuodessa.

Säästötilin perusperiaate ja sen tarkoitus

Säästötili on pankkitili, jota käytetään nimensä mukaisesti säästämiseen. Sen tarkoituksena on tarjota turvallinen ja helppo tapa kasvattaa varoja vähitellen. Säästötilille maksetaan yleensä korkoa, mikä tarkoittaa, että rahasi kasvavat ajan myötä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään ylimääräistä.

Voit avata säästötilin missä tahansa pankissa ja tallettaa siihen rahaa säännöllisesti. Säästötilille voi tehdä talletuksia niin usein kuin haluat, ja voit nostaa rahaa tililtä tarpeen mukaan. Kuitenkin, säästötilin perusidea on, että rahaa ei nosteta tililtä jatkuvasti, vaan varoja kertyy tilille korkojen avulla.

Säästötilin korko

Säästötilin korko on prosentuaalinen summa, jonka pankki maksaa tilillä olevista varoista. Koron suuruus riippuu pankista ja tilin ehdoista. Yleensä koron määrä on suhteellisen pieni, mutta se kasvaa ajan myötä, kun varat tilillä lisääntyvät.

Säästötilin rajoitukset

Joillakin säästötileillä on tiettyjä rajoituksia, kuten kuinka paljon voit tallettaa tilille kuukaudessa tai kuinka usein voit nostaa rahaa tililtä. On tärkeää tietää nämä rajoitukset ennen säästötilin avaamista.

Talletussuoja

Säästötili on turvallinen tapa säästää rahaa, koska se on suojattu talletussuojalla. Tämä tarkoittaa, että jos pankki menee konkurssiin, talletussuoja takaa, että saat tallettamasi rahat takaisin jopa 100 000 euroon saakka.

Säästötili on siis erinomainen tapa aloittaa säästäminen ja kasvattaa varallisuutta vähitellen. Se on helppo ja turvallinen tapa varautua tulevaisuuteen.

Kilpailuta lainat - Säästötili

Usein kysytyt kysymykset

Säästötili on eräänlainen pankkitili, joka on suunniteltu erityisesti rahan säästämiseen. Säästötilille talletetut varat tuottavat usein korkoa, joka lisätään tilin saldoon, mikä auttaa kasvattamaan säästöjä ajan myötä. Toisin kuin käyttötili, jota käytetään päivittäisten rahoitusasioiden hoitamiseen, kuten laskujen maksamiseen tai ostosten tekemiseen, säästötili on tarkoitettu pitkäaikaiseen säästämiseen ja varojen kasvattamiseen. Säästötilit voivat myös tarjota korkeamman koron kuin käyttötilit.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus