Jatkuva luotto

Jatkuva luotto on rahoitusratkaisu, joka tarjoaa joustavuutta ja taloudellista vapautta. Se on kuin luottokortti ilman fyysistä korttia - voit nostaa luottoa tarpeidesi mukaan ja maksaa sen takaisin sovituin ehdoin. Jatkuva luotto eroaa perinteisestä lainasta siinä, että kun maksat luottoa takaisin, se on jälleen käytettävissäsi. Jatkuva luotto on siis ikään kuin joustava luottotili, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Jatkuvasti käytettävissä oleva luotto
Mahdollistaa taloudellisen joustavuuden
Korko määräytyy nostetun luoton mukaan

Tutustu jatkuvaan luottoon Lainaaheti.fi-sivustolla ja hallitse talouttasi joustavasti!

Jatkuvan luoton hakeminen

Jatkuvan luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain luottohakemus sivustolla, ja saat päätöksen luoton myöntämisestä usein jo saman päivän aikana. Jatkuvan luoton voit nostaa käyttöön heti, kun se on myönnetty.

Jatkuvan luoton käyttö

Jatkuva luotto on aina käytettävissäsi. Voit nostaa luottoa tarpeesi mukaan ja maksaa sen takaisin joustavasti. Korko määräytyy vain nostetun luoton määrän perusteella, joten maksat korkoa vain siitä summasta, jonka olet todellisuudessa nostanut.

Jatkuvan luoton takaisinmaksu

Jatkuvan luoton takaisinmaksu on joustavaa. Voit itse päättää, kuinka paljon maksat luottoa takaisin kuukausittain. Kun maksat luottoa takaisin, se palautuu uudelleen käyttöösi. Näin ollen jatkuva luotto on käytettävissäsi aina tarpeen tullen.

Jatkuvan luoton määritelmä ja ominaisuudet

Jatkuva luotto on luotonantajan ja kuluttajan välille solmittu sopimus, jossa kuluttaja saa oikeuden nostaa luottoa jatkuvasti sovitun luottorajan puitteissa. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa luottoa tarpeesi mukaan ja maksaa sitä takaisin omaan tahtiisi, kunhan noudatat luotonantajan asettamia ehtoja.

Ominaisuudet

Jatkuvan luoton ominaisuudet tekevät siitä joustavan ratkaisun erilaisiin rahoitustarpeisiin. Se on kuin oma joustoluotto, jota voit käyttää silloin kun tarvitset rahaa. Muistathan kuitenkin, että luoton käyttö tulee aina suunnitella huolellisesti ja sen takaisinmaksuun tulee varautua. Jatkuva luotto on vastuullinen valinta, kun sitä käytetään harkiten ja oman talouden rajoissa.

Kilpailuta lainat - Jatkuva luotto

Usein kysytyt kysymykset

Jatkuva luotto on luottotuote, jossa luotonantaja myöntää luotonottajalle tietyn luottorajan, jota luotonottaja voi käyttää joustavasti tarpeensa mukaan. Jatkuvaa luottoa voi verrata luottokorttiin, sillä molemmissa on ennalta määritelty luottoraja, mutta luoton käyttö ja takaisinmaksu on joustavaa. Kertaluotto sen sijaan on kertaluontoinen laina, joka maksetaan takaisin sovittujen ehtojen mukaisesti. Kertaluottoa ei siis voi nostaa uudelleen takaisin maksetun summan osalta, toisin kuin jatkuvaa luottoa.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus