Lainatarjous

Lainatarjous on pankin tai rahoituslaitoksen tekemä tarjous lainasta. Se sisältää yleensä tiedot lainan korosta, laina-ajasta ja muista lainaan liittyvistä ehdoista. Lainatarjous ei vielä sido hakijaa ottamaan lainaa, vaan se on ehdotus, jota hakija voi vertailla muihin saamiinsa tarjouksiin. Lainatarjouksen saaminen on usein ensimmäinen askel lainan hakemisprosessissa.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Lainatarjouksen saaminen on ilmaista
Lainatarjouksia kannattaa pyytää useita
Lainatarjous auttaa löytämään sopivan lainan

Älä siis epäröi pyytää lainatarjousta useammalta lainantarjoajalta, jotta voit vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Pyydä lainatarjous

Lainatarjouksen pyytäminen on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain perustiedot itsestäsi ja toivotusta lainasta.

Vertaile lainatarjouksia

Kun olet saanut useita lainatarjouksia, vertaile niitä keskenään. Huomioi lainan korko, laina-aika ja muut ehdot.

Valitse sopivin lainatarjous

Kun olet vertaillut eri lainatarjouksia, valitse niistä sinulle sopivin. Muista, että lainan ottaminen on sitova päätös.

Mitä lainatarjouksen saaminen tarkoittaa?

Lainatarjouksen saaminen tarkoittaa sitä, että olet hakenut lainaa ja saanut vastauksen hakemukseesi. Tämä vastaus, eli lainatarjous, sisältää tiedot siitä, millaisin ehdoin ja kustannuksin voit saada lainaa. Lainatarjous on siis pankin tai muun rahoituslaitoksen sinulle tekemä ehdotus lainan myöntämisestä.

Katso myös miten löytyy paras lainatarjous.

Lainatarjouksen saaminen alkaa yleensä siitä, että teet lainahakemuksen. Hakemuksessa kerrot taloudellisesta tilanteestasi, ja pankki tai muu rahoituslaitos arvioi sen perusteella, kuinka suurta lainaa voit saada ja millä ehdoilla. Tämä prosessi ei yleensä vie kauaa, ja voit saada lainatarjouksen jopa saman päivän aikana.

Lainatarjous ei vielä sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia. Kannattaa huomioida, että lainatarjouksen ehdot voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Esimerkiksi lainan korko, takaisinmaksuaika ja muut lainan ehdot voivat olla erilaiset eri lainatarjouksissa.

Lainatarjouksen saaminen on siis ensimmäinen askel kohti lainan saamista. Se on mahdollisuus nähdä, millaisia lainavaihtoehtoja sinulle on tarjolla. Lainatarjouksen avulla voit myös helposti ja nopeasti kilpailuttaa eri lainantarjoajat ja löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Kilpailuta lainat - Lainatarjous

Usein kysytyt kysymykset

Lainatarjous on pankin tai muun rahoituslaitoksen tekemä ehdotus lainan ehdoista. Se sisältää tiedot muun muassa lainan määrästä, korosta, takaisinmaksuajasta ja muista lainaan liittyvistä kuluista. Lainatarjous antaa siis tarkat tiedot siitä, millaisella sopimuksella ja millä ehdoilla lainaa on mahdollista saada. Lainatarjous ei vielä sido lainanottajaa mihinkään, vaan lainanottaja voi rauhassa vertailla eri lainatarjouksia ja päättää, hyväksyykö hän jonkin tarjouksista.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus