Credit-kortti

Credit-kortti, joka tunnetaan myös nimellä luottokortti, on eräänlainen maksukortti, joka antaa kortinhaltijalle mahdollisuuden lainata rahaa maksuja varten. Tämä kortti eroaa debit-kortista, joka on suoraan yhteydessä kortinhaltijan pankkitilille ja jolta rahat veloitetaan välittömästi ostotapahtuman yhteydessä. Credit-kortilla tehdyt ostot laskutetaan kortinhaltijalta jälkikäteen.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Luottoraja määrittää credit-kortin käyttövara.
Credit-kortilla voi tehdä ostoksia myös ulkomailla.
Credit-korttiin liittyy usein korko- ja muita kuluja.

Harkitse aina huolellisesti credit-kortin käyttöä ja varmista, että ymmärrät kaikki korttiin liittyvät kulut.

Tutustu credit-kortin ehtoihin

Ennen credit-kortin hankkimista on tärkeää tutustua huolellisesti sen ehtoihin ja kuluihin.

Vertaile eri kortteja

Eri pankkien ja luottolaitosten tarjoamat credit-kortit voivat eroaa toisistaan merkittävästi. Vertaile eri kortteja löytääksesi itsellesi sopivimman.

Hae credit-korttia

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan credit-kortin, voit hakea sitä joko pankista tai luottolaitoksesta.

Credit-kortin määritelmä ja käyttötarkoitus

Credit-kortti, suomeksi luottokortti, on maksuväline, joka mahdollistaa ostosten tekemisen luotolla. Tämä tarkoittaa sitä, että kortinhaltija voi tehdä ostoksia kortillaan jopa silloin, kun hänellä ei ole juuri sillä hetkellä rahaa tilillään. Käytännössä credit-kortti mahdollistaa ostosten tekemisen nyt ja maksamisen myöhemmin.

Credit-korttia voi käyttää sekä kotimaassa että ulkomailla, ja se onkin erityisen kätevä maksuväline esimerkiksi matkoilla. Monet credit-kortit tarjoavat lisäksi erilaisia etuja, kuten bonuksia tai alennuksia tietyissä liikkeissä tai palveluissa.

Credit-kortti eroaa debit-kortista, joka on suoraan pankkitiliin liitetty maksukortti. Debit-kortilla tehdyt ostokset veloitetaan suoraan kortinhaltijan tililtä, kun taas credit-kortilla tehdyt ostokset maksetaan takaisin luotonantajalle sovitun aikataulun mukaisesti.

Credit-kortin käyttöön liittyy kuitenkin myös vastuuta. On tärkeää pitää huolta siitä, että kortilla tehdyt ostokset pystytään maksamaan takaisin ajallaan, jotta vältetään mahdolliset viivästyskorot ja muut lisämaksut.

Kilpailuta lainat - Credit-kortti

Usein kysytyt kysymykset

Credit-kortti tarkoittaa luottokorttia, jolla voi tehdä ostoksia luotolla. Tämä tarkoittaa, että kortin haltija voi tehdä ostoksia ja nostaa rahaa yli sen määrän, mitä hänellä on käytettävissä pankkitilillään. Luottokortin käyttö on siis lainan ottamista, joka maksetaan takaisin myöhemmin. Kortin luotto-ominaisuutta käytettäessä valitaan pankkiautomaatilla 'credit'.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus