Mitä tarkoittaa kulutusluotto?

Kulutusluotto on termi, jota käytetään kuvaamaan lainaa, joka on tarkoitettu kuluttajalle erilaisiin hankintoihin. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi auton ostoa, remonttia tai kodin sisustamista. Kulutusluottoa voi hakea monilta eri lainapalveluilta, ja se on yleisimmin vakuudeton, eli sen saamiseksi ei tarvitse asettaa omaisuutta lainan vakuudeksi.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Vakuudeton laina kulutukseen
Rahoita arjen hankinnat
Vertaile kulutusluottojen korkoja

Tutustu kulutusluottoihin Lainaaheti.fi sivustolla ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto.

Määrittele tarpeesi

Selvitä, minkä suuruista kulutusluottoa tarvitset ja mihin tarkoitukseen. Tämä auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan.

Vertaile lainapalveluita

Eri lainapalveluiden kulutusluottojen korot, kulut ja ehdot voivat vaihdella. Vertaile eri vaihtoehtoja löytääksesi edullisimman ja sopivimman lainan.

Hae kulutusluottoa

Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainan, voit hakea kulutusluottoa suoraan netistä. Muista, että lainapäätös on aina yksilöllinen.

Mitä kulutusluotto tarkoittaa?

Kulutusluotto on nimitys lainalle, jonka tarkoitus on rahoittaa kuluttajan suurempia hankintoja, kuten kodinkoneita, autoa tai matkaa. Kulutusluottoja voidaan myöntää jopa 60 000 euroon asti, ja niitä voi hakea vakuudettomina, eli et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainaa varten.

Kulutusluoton ominaisuudet

Kulutusluottojen korko ja muut ehdot vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja laina-aika voi olla jopa useita vuosia. Lainaa voi maksaa takaisin joustavasti sovitun maksuaikataulun mukaan.

Kulutusluoton hakeminen

Kulutusluottoa voi hakea useilta eri lainantarjoajilta, ja hakeminen tapahtuu yleensä nopeasti ja helposti verkossa. Lainahakemuksen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa henkilötietosi, tulotietosi ja tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Lainapäätös tehdään yleensä nopeasti, ja rahat siirretään tilillesi heti hyväksytyn päätöksen jälkeen.

Kulutusluotot ja taloudellinen suunnittelu

Kulutusluottoa hakiessa on tärkeää tehdä realistinen suunnitelma lainan takaisinmaksusta. Vaikka kulutusluotto voi olla hyvä ratkaisu rahoittamaan suurempia hankintoja, on tärkeää muistaa, että laina on aina velkaa, joka on maksettava takaisin. Kulutusluoton avulla voit toteuttaa suunnitelmiasi, mutta on hyvä muistaa, että lainan takaisinmaksu vaatii taloudellista suunnittelua ja kurinalaisuutta.

Kilpailuta lainat - Mitä tarkoittaa kulutusluotto?

Usein kysytyt kysymykset

Kulutusluotto on laina, joka on tarkoitettu henkilökohtaiseen, yksityiseen kulutukseen, kuten esimerkiksi suurempien hankintojen, kuten auton, veneen tai matkan rahoittamiseen. Se on vakuudeton laina, eli sen saamiseen ei tarvita omaisuutta vakuudeksi tai takaajaa. Kulutusluottoa voi hakea 1 000-60 000 euroa, ja sen takaisinmaksuaika on joustava. Lainan hakemiseen tarvitaan säännölliset ansiotulot ja puhtaat luottotiedot. Kulutusluotto voidaan myös käyttää esimerkiksi kodin remontointiin, opiskeluun tai yllättävien menojen kattamiseen.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus