Kulutusluotto Lainojen yhdistäminen
Kilpailuta 50 - 50 000€ lainat Etsimme edullisimman luotonantajan ja sähköpostitamme lainatarjouksen 15 minuutissa!
1. Laina & takaisinmaksuaika 2. Henkilötiedot 3. Työ & asunto
Hyväksyn yleiset palveluehdot.

Sinun tulee hyväksyä yleiset palveluehdot hakeaksesi lainaa!

Sinun tulee täyttää kaikki kentät hakeaksesi lainaa!

Tyypilliselle lainasummalle 5000 euroa laskettu kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko (APR) on 9,88%, kun laina-aika on kolme vuotta, lainan perustamiskustannukset 50€, hoitokulut 2€/kk ja esimerkkikorko on 8%. Tällöin takaisinmaksettava summa on 5 762,55€ eli 160,07€/kk. Lopullinen vuosikorko on 3% - 50,5% riippuen lainasummasta, maksuajasta ja luotonantajan tarjoamasta sopimuksesta. Tarjottavat lainat ovat 50€ - 50 000€ ja lainasummasta riippuen laina-aika 90 päivää - 15 vuotta.

Matkalaina 100 – 10 000€

Hae matkalainaa netistä 100 eurosta aina 10 000 euroon. Maksa matkasi osamaksulla tai ota lainaa matkaa varten paikan päällä käytettäväksi. Voit valita sopivan kuukausierän perusteella oikean lainatarjouksen.

Lainan kilpailutuksen avulla sinulle löytyy sopivin matkaluotto. Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 30 Suomessa toimivan luotonantajan välillä, joten selvitämme nopeasti, onko kulutusluotto, vertaislaina, tililuotto vai pikalaina sinulle paras vaihtoehto - ja sinä pääset nopeasti matkalle edullisen matkalainan turvin.

Hae matkalainaa »


Oikea matkaluotto sinulle

Usein kysytään, millainen matkaluotto on minulle kaikkein sopivin. Mikäli ajatuksena on maksaa koko matka kerralla, niin usein kulutusluotto on edullisin vaihtoehto. Erityisesti kalliimpien matkojen osalta tämä on järkevin vaihtoehto ja pystyt maksamaan esimerkiksi vuoden pienissä erissä matkaluottoa takaisin. Sen sijaan, jos sinun pitää maksaa matka ja tilillesi on tulossa tarpeeksi rahaa lähiaikoina, niin kannattaa harkita lyhytaikaista pikalainaa.

Mikäli tarvitset lainaa matkaa varten, niin harkinnan arvoinen on ainakin jokin joustava tililuotto. Voit nostaa vaikka päivittäin juuri tarpeesi mukaan rahaa tilillesi käytettäväksi matkalla. Parasta tililuotoissa on, että voit helposti nostaa rahaa kännykällä tilillesi, vaikka olet jo syömässä ravintolassa. Tililuottoja voit lyhentää matkan jälkeen haluamasi suuruisissa erissä – usein sinun tulee tietty osuus velasta lyhentää joka kuukausi.

Hae matkaluottoa »


Milloin lomalainaa?

Lomalaina on oiva tapa rahoittaa matkailu maksamalla loma osamaksulla tai muuten käyttää rahaa tarpeen mukaan. Osa matkatoimistosta tarjoaa mahdollisuutta maksaa matka osamaksulla. Kannattaa kuitenkin täyttää lainahakemus Lainaaheti.fissä. Voit näin vertailla, onko matkatoimiston tarjoama lomalaina vai meiltä saamasi tarjous parempi ja valita edullisemman matkalainaksesi.

Yleisesti ottaen kannattaa mietti matkan maksamista matkaluotolla. Mikäli tiedät pystyväsi maksamaan velan takaisin sovittuna aikana, niin voit huoletta hakea matkalainaa. Mikäli olet epävarma maksukyvystäsi, niin kannattaa vielä harkita lainan hakemista matkaa varten. Ei ole välttämättä rentouttavin kokemus tulla kotiin matkalta ja ihmetellä, miten veloista pääsee eroon.

Mukavaa lomaa!

Hae lomalainaa »