Lainahakemus

  1. 1 Perustiedot
  2. 2 Lisätiedot
  3. 3 Tarjous

Lainan Tiedot

Esimerkki: Lainasumma 15000 euroa, laina-aika 10 vuotta, nimelliskorko 6,99% - muut kulut avausmaksu 0 euroa, tilinhoitomaksu 5 euroa/kk. Tällöin todellinen vuosikorko on 7,9% ja lainan takaisinmaksu kokonaisuudessaan 21490,8 euroa. Nimelliskorko vaihtelee välillä 4,68% - 19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 1000 - 60000 euroa. Tarkat lainan tiedot näet lainatarjouksesta.

Hakijan perustiedot

Asumistiedot

Työ- ja koulutustiedot

Lainat / luottokortit


Päähakijan lisätiedot

Asumistiedot

Työtiedot

Lainahakemus: Yleiskatsaus

Lainahakemus on asiakirja, jolla voit hakea lainaa. Se on ensimmäinen askel lainaprosessissa, ja sen tarkoituksena on antaa lainanantajalle tarvittavat tiedot sinusta. Lainahakemus sisältää tietoja kuten henkilötiedot, taloudelliset tiedot ja lainan määrä. Hakemus tehdään netissä, ja se on helppo ja nopea tapa hakea lainaa.

Lainahakemus ensimmäinen askel kohti lainan saamista, ja sen avulla lainanantaja voi arvioida, kuinka suuren lainan voit saada ja millä ehdoilla. Lainahakemuksen täyttäminen on tärkeää, sillä sen perusteella saat lainatarjouksen. Hakemus ei sido sinua mihinkään, mutta sen avulla voit saada käsityksen siitä, millaisia lainoja sinulle on tarjolla.

Lainahakemuksen kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia, mikä tekee lainanhausta helpompaa ja nopeampaa. Lainahakemuksen täyttäminen on usein helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen kauttamme netissä. Lainahakemuksen avulla voit saada lainatarjouksen jopa samana päivänä, joten se on tehokas tapa hakea lainaa.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja päättää sitten, minkä lainan haluat ottaa. Lainahakemuksen avulla voit siis helposti ja nopeasti vertailla eri lainojen ehtoja ja löytää itsellesi sopivimman lainan.

Kilpailuta lainat - Lainahakemus

Usein kysytyt kysymykset

Lainahakemukseen tulee sisällyttää seuraavat tiedot: hakijan yksilöintiin tarvittavat tiedot kuten nimi, henkilötunnus ja yhteystiedot; taloudellista tilannetta kuvaavat tiedot, kuten tulot, menot, velat ja muut mahdolliset rahoitusvastuut; sekä tietoja lainan käyttötarkoituksesta. Hakemuksessa tulee myös olla tietoa hakijan työsuhteesta, kuten työsuhteen laatu (vakituinen, määräaikainen, yrittäjä) ja työnantajan yhteystiedot. Lisäksi hakemukseen tulee sisällyttää tietoja mahdollisista lainan takaajista tai vakuuksista. Kaikki nämä tiedot auttavat lainanantajaa arvioimaan hakijan kykyä hoitaa laina takaisin sovitussa ajassa.