Verkkopankki

Verkkopankki on nykyaikainen ja helppo tapa hoitaa raha-asioita sähköisesti. Se tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tarkastella tilin saldoa, maksaa laskuja ja hoitaa muita pankkiasioita internetin välityksellä. Verkkopankkiin kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, jotka ovat avain monipuolisiin pankkipalveluihin.

€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa 5.0%.

  • Henkilökohtainen korko
  • Kokeile ilman sitoumusta
  • Ei vaadi vakuuksia

Esimerkki lainan kustannuksista: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko . Esimerkin takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Takaisinmaksettava kokonaissumma on €, jolloin kuukausittainen lainan maksu €. Lainasummat 1000 € – 60000 €, takaisinmaksu 1-15 vuotta. Nimelliskorko on 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset 0 – 150 €.

Hoida päivittäiset pankkiasiat helposti
Kirjaudu verkkopankkiin turvallisesti
Käytä verkkopankkitunnuksia myös muissa nettipalveluissa

Verkkopankki on oiva työkalu arjen raha-asioiden hoitamiseksi. Lue lisää ja ota verkkopankki käyttöön tänään!

Verkkopankin käyttöönotto

Verkkopankin käyttöönotto on helppoa. Tarvitset vain pankin myöntämän käyttäjätunnuksen ja salasanan, jonka jälkeen voit kirjautua verkkopankkiin ja aloittaa asioiden hoitamisen.

Päivittäinen asiointi verkkopankissa

Voit tarkastella tilisi saldoa, maksaa laskuja, tehdä tilisiirtoja ja hoitaa monia muita pankkiasioita suoraan verkkopankissa. Kaikki tämä onnistuu helposti ja turvallisesti omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

Verkkopankkitunnusten käyttö muissa palveluissa

Verkkopankkitunnuksia voi käyttää myös monissa muissa nettipalveluissa. Esimerkiksi monissa verkkokaupoissa ja julkishallinnon palveluissa voit tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi.

Verkkopankin määritelmä ja toiminnallisuus

Verkkopankki on pankin tarjoama palvelu, jonka avulla asiakkaat voivat hoitaa pankkiasioitaan verkossa. Verkkopankkiin kirjaudutaan yleensä käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla, ja se tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden hoitaa monenlaisia pankkiasioita kuten tiliotteiden tarkastelua, laskujen maksua ja rahansiirtoja.

Verkkopankin käyttöön tarvitset laitteen, jolla pääset verkossa, sekä pankin antamat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnuksia, voit hankkia ne pankistasi. Kun olet saanut tunnukset, voit kirjautua verkkopankkiin joko pankin verkkosivujen kautta tai pankin mobiilisovelluksen avulla.

Verkkopankissa voit hoitaa pankkiasiat kätevästi missä ja milloin tahansa. Esimerkiksi, jos haluat maksaa laskun, sinun tarvitsee vain kirjautua verkkopankkiin, valita laskun ja klikkaa "maksa". Samoin, jos haluat tarkastella tiliotettasi, voit tehdä sen helposti verkkopankissa.

Verkkopankin käyttö on turvallista, kunhan muistat pitää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi salassa. Älä koskaan anna näitä tietoja toiselle henkilölle. Lisäksi on suositeltavaa käyttää aina luotettavaa ja turvallista yhteyttä, kun kirjaudut verkkopankkiin.

Verkkopankki on siis digitaalinen versio perinteisestä pankista, joka mahdollistaa pankkiasioiden hoitamisen verkossa. Se on nopea, helppo ja turvallinen tapa hoitaa pankkitoimintoja, ja se on saatavilla 24/7.

Kilpailuta lainat - Verkkopankki

Usein kysytyt kysymykset

Verkkopankki on palvelu, jonka avulla voit hoitaa pankkiasiasi internetin välityksellä. Verkkopankin kautta voit esimerkiksi maksaa laskuja, tarkistaa tilisi saldon, siirtää rahaa eri tileille ja hallinnoida sijoituksiasi. Verkkopankkiin kirjaudutaan yleensä pankin sivuston kautta käyttäen henkilökohtaisia tunnuksia, jotka pankki on antanut. Verkkopankin käyttö on turvallista, sillä yhteys pankkiin on suojattu ja kaikki tiedonsiirto tapahtuu salatussa muodossa. Verkkopankkia voi käyttää milloin ja missä tahansa, missä on internet-yhteys käytettävissä.

Lainaa heti - kilpailuta ja säästä

Lainaaheti.fi kilpailuttaa lainat puolestasi - minkälaista lainaa sinä saisit?

Täytä Lainahakemus