Kulutusluotto Lainojen yhdistäminen

Koroton pikavippi heti tilille

Usealta luotonantajalta voi saada tällä hetkellä pikavipin ilman kuluja tai korkoa. Netissä on tarjolla lukuisia pankkeja ja luotonantajia, joiden hinnat ovat edulliset, mutta vain osalla on tarjonnassa kuluton pikavippi.

Ilmaisen ensilainan lisäksi tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja saada laina ilman kuluja. Toiset tarjoavat nostokulut ilmaiseksi, toiset tarjoavat lainat määräajaksi ilman korkoa ja toisilla sekä kulut että korot ovat täysin maksuttomat. Osa luotonantajista tarjoaa ajoittain myös alennuskoodeja, joita hyödyntämällä kuka tahansa onnistuu nostaa koroton pikavippi ilman kuluja tai korkoa.

Suomen ykköstuote tällä hetkellä
 • Ensinosto ilman kuluja
 • Rahat tilille heti
 • Ei vuosimaksua tai kiinteitä piilokuluja
Ilman kuluja max: 2 000€
Laina-aika: 60 päivää
Nostopalkkio 0€
 • Nosto kaikille ilman kuluja
 • Rahat tilille heti
Ilman kuluja max: 4 000€
Laina-aika: ei määritelty
Ensilaina ilman kuluja
 • Myös suuremmat lainat
 • Kaikille 20-vuotiaille
 • Koroton maksuaika 30pv uusille asiakkaille
Ilman korkoa max: 400€
Laina-aika: 30 päivää
Koroton ensinosto 300€
 • Luottoraja 5000€
 • Laina ilman kuluja keskimäärin kuukaudeksi
Ilman korkoa max: 300€
Laina-aika: 47 päivää
Kuluton ensinosto 2000€
 • Ensimmäinen nosto ilman kuluja
 • Rahat tilille heti
Ilman kuluja max: 2000€
Laina-aika: ei määritetty
Kuluton ensilaina 1000€
 • Tililuotto jopa 2000€
 • Rahat tilille muutamassa minuutissa
Ilman kuluja max: 1000€
Laina-aika: 3kk
-
30kk

Tällä hetkellä suurin mahdollinen heti tilille saatava koroton pikavippi on 2000 euroa, mutta tilanne vaihtelee ajoittain. Olemme koonneet alle sinua varten netin ilmaiset lainat.

Kuluton ensilaina ilman kuluja

Pääsääntöisesti suurin osa korottomista pikavipeistä on sellaisia, että luotonantaja antaa ensilainan ilman kuluja ja korkoa henkilölle joka tulee ensimmäistä kertaa luottoyhtiön asiakkaaksi. Näin luotonantaja tarjoaa mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ja toisaalta saa uuden asiakkaan tarjoamalla ilmaista vaihtoehtoa rahoittaa arjen kuluja. Näin ollen kannattaakin tarpeen vaatiessa hyödyntää ensilainaajan tarjoukset ja napata laina ilman kuluja.

Ensilainan takaisin maksamisen jälkeen sinusta tulee joka tapauksessa hyvä asiakas, jolle on vielä omat etunsa. Tyypillisesti saat vanhana käyttäjänä maksu- tai korkovapaita kuukausia jatkossakin. Luotonantajat haluavat pitää kiinni hyvistä asiakkaista, joten he tarjoavat erikoistarjouksia jatkuvasti VIP-asiakkailleen.

Ilmainen ensilaina tulee maksaa takaisin ajallaan, sillä lainasta aletaan periä korkoa ilmaisen laina-ajan jälkeen. Mikäli tarvitset usein pientä hetkellistä joustovaraa talouteesi, niin kannattaa ottaa ilmainen ensilaina joka kerta eri paikasta, niin saat mahdollisimman pitkään joustoa arkeen ilman lisäkuluja.

Luotonantaja ei itse tienaa antamalla sinulle ensilainaa ilman korkoa, vaan he luottavat siihen, että jatkossakin käytät heidän palveluitaan tutustuttuasi heidän valikoimaan. Koroton pikavippi on parhaimmillaan sinun hyväksi, kun nostat lainan vain kerran ja maksat seuraavasta palkasta takaisin.


Käytä kuluton vippi vastuullisesti

Lainaa kannattaa aina ottaa vain tarpeeseen, sillä ei ole järkeä maksaa rahasta joka makaa tililläsi tai et vain muuten tarvitse rahaa. Sama koskee korottomia pikavippejä. Hyödynnä ilmainen ensilaina, kun todella sitä tarvitset. Näin säästät pahan päivän varalle mahdollisuuden nostaa lainaa ja siirtää esimerkiksi laskujesi eräpäivää hieman eteenpäin. Esittelemämme vaihtoehdot ovatkin parhaita vaihtoehtoja, kun haluat siirtää kulujesi eräpäivää hieman myöhemmäksi.

Ilmainen raha houkuttaa aina, mutta muista, että korkoa juoksee ilmaisen jakson jälkeen. Maksa siis kuluton lainasi ajallaan takaisin, niin se on todella ilmainen. Mikäli sinulle kertyy pieniä ilmaisia vippejä, joita et syystä tai toisesta pysty maksamaan takaisin, niin tällöin kannattaa hakea yhdistelylainaa. Tällöin voit pienentää maksulliseksi muuttuneiden lainojesi kuukausierän korkoineen todella pieneksi.

Laske aina taloustilanteesi ennen lainapäätöstä. Voit valmiiksi miettiä, milloin voisit ilmaisen ensilainasi maksaa takaisin. Tällöin sinun on helppo päättää, mistä ottaa koroton pikavippi, sillä tiedät luotonantajien tarjoamat maksuttomat kuukaudet ennalta. Mikäli toinen ei tarjoa riittävän pitkää aikaa, niin ota laina toisesta. Koska kulut ja korot tulevat ilman kuluja, niin ei ole väliä, missä paikassa hyödynnät ilmaisen ensinoston. Tärkeämpää luotonantajan valitseminen on silloin, jos et ole 100% varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan – tällöin kannattaa valita edullisin vaihtoehto.