Kulutusluotto Lainojen yhdistäminen
Kilpailuta 50 - 50 000€ lainat Etsimme edullisimman luotonantajan ja sähköpostitamme lainatarjouksen 15 minuutissa!
1. Laina & takaisinmaksuaika 2. Henkilötiedot 3. Työ & asunto
Hyväksyn yleiset palveluehdot.

Sinun tulee hyväksyä yleiset palveluehdot hakeaksesi lainaa!

Sinun tulee täyttää kaikki kentät hakeaksesi lainaa!

Tyypilliselle lainasummalle 5000 euroa laskettu kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko (APR) on 9,88%, kun laina-aika on kolme vuotta, lainan perustamiskustannukset 50€, hoitokulut 2€/kk ja esimerkkikorko on 8%. Tällöin takaisinmaksettava summa on 5 762,55€ eli 160,07€/kk. Lopullinen vuosikorko on 3% - 50,5% riippuen lainasummasta, maksuajasta ja luotonantajan tarjoamasta sopimuksesta. Tarjottavat lainat ovat 50€ - 50 000€ ja lainasummasta riippuen laina-aika 90 päivää - 15 vuotta.

Autolaina jopa 50 000€

Ota edullinen autolaina Lainaaheti.fistä. Täytä lainahakemus ja saat hetken päästä tarjouksen autorahoituksesta.

Autolainaa saat yksin helposti 10 000 euroon saakka, mutta lopulliseen lainahakemukseen kannattaa liittää myös yhteishakija, jos haet haet lainaa 20 000 euroon saakka. Uudet norjalaiset pankit tarjoavat nykyään kauttamme 50 000 euron lainan autoa varten myös yksinhakevalle, mutta suositeltavaa on mahdollisuukdien mukaan lisätä myös yhteishakija, jolloin lainahakemuksen läpi meno on varmempi. Saat lainatarjouksen rahoitusyhtiöiltä, jotka voivat sinulle myöntää lainaa autoa varten. Voit liittää myöhemmin lainahakemukseen mukaan yhteishakijan, jolloin autolaina järjestyy helpommin ja paremmalla korolla.

Olitpa ostamassa käytettyä tai uutta autoa, niin voit hakea lainaa. Autosi merkki tai malli eivät vaikuta lainapäätökseen, sillä saat autolainan ilman vakuuksia tai takaajia. Tee kuitenkin lainahakemus on kauppakirjan allekirjoittamista, niin saat rahat tilillesi nopeasti ja voit maksaa auton suoraan tililtäsi. Valitsemasi luotonantaja laskuttaa sinua aina kuukausittain laina-ajastasi riippuvan kuukausierän verran. Lainaaheti.fin autolainalaskuri laskee sinulle lainatarjoukseen valmiiksi kuukausierät ja kokonaiskustannukset eri laina-ajoilla.

Autolaina koskee tyypillisesti myös muita moottoriajoneuvoja, joten samalla lainahakemuksella kilpailutat myös moottoripyörää tai venettä varten haetut lainat. Kauttamme hankitussa autolainassa hyvää on, että omistusoikeus siirtyy suoraan sinulle, eikä vasta maksettuasi lainasi viimeisen kuukausierän. Maksuaikaa saat kauttamme aina muutamasta kuukaudesta jopa 10 vuoteen.

Hae autolainaa »


Autorahoitus ilman käsirahaa

Lainaaheti.fin kautta autorahoitus järjestyy ilman käsirahaa. Täytä lainahakemus, nosta edullinen autolaina ja maksa autosi osamaksulla takaisin. Kilpailutamme puolestasi kaikki vakuudettomat kulutusluotot, jolloin saat lainaa nopeasti ilman takaajia tai vakuuksia. Kun rahat on maksettu tilillesi, niin voit ostaa auton heti ilman käsirahaa.

Autoliikkeen tarjoama autorahoitus eroaa jonkin verran kauttamme haettavasta autolainasta. Autoliikkeessä ostamasi auto toimii vakuutena ja omistajuus autoon siiryy vasta, kun olet maksanut viimeisen lainanlyhennyksen rahoitusyhtiölle takaisin. Tällöin et voi myöskään myydä autoa eteenpäin koska tahansa, sillä rahoitusyhtiö omistaa autosi. Rahoitusyhtiöllä voi olla myös muita rajoituksia auton eteenpäin myymisen suhteen ja aina auton myyminen ei onnistukaan heti. Sen sijaan hakiessasi autorahoitusta Lainaaheti.fistä omistat auton heti, teet sillä mitä haluat ja voit myydä sen eteenpäin koska tahansa.

Autorahoituksen korkoon vaikuttavat erityisesti hakijan ikä, tulot, velat ja luottohistoria. Suuremmilla tuloilla ja puhtaalla luottohistorialla autolaina pienellä korolla nopeastikin. Maksuhäiriömerkintä ei ole este lainansaannille, mutta vakuudetonta lainaa on vaikea saada ilman vakuuksia tai takaajia. Täytä tietosi, niin etsimme sinulle sopivat luotonantajat ja saat lainatarjouksen 15 minuutissa.

Kilpailuta autorahoitus »